Počasí dnes3 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Čtyřbodový Vlach: Poslední zápasy jsem nad svou produktivitou docela přemýšlel

Letošní sezona mu zatím nevychází tak, jak byl v minulých letech zvyklý. Bodů není tolik, kolik by si Jaroslav Vlach přál, v zápase s Olomoucí se ale opět výrazně připomněl, když si připsal gól a tři přihrávky. „Tentokrát mi to tam spadlo, nejvíc vděčný jsem ale za tři týmové body,“ zůstával po utkání nohama na zemi.

Jinak je ale za bodový přísun rád. „Jsem za to rozhodně rád. Poslední zápasy jsem nad svojí produktivitou docela přemýšlel. Šancí jsem měl hodně, ale moc mi to tam nepadalo. Tentokrát mi to tam spadlo, nejvíc vděčný jsem ale za tři týmové body,“ řekl po utkání pro klubový web.

Liberec šel v utkání rychle do vedení, hosté ale dokázali brzy vyrovnat. Domácí ale následně opět odskočili. „Naštěstí jsme dokázali dobře zareagovat a využili přesilovku. Myslím si, že třetí gól nás potom dost uklidnil,“ dodal třicetiletý útočník.

Vlach je přitom spíše střelcem, proti Olomouci si ale připsal hned tři asistence. Podle něj je to spíš náhoda. „Snažím se pálit i tuhle sezónu, ale bohužel mi to tam nepadalo. Dokud nebudu mít kanadské body, ale budeme vyhrávat jako tým, tak budu šťastný,“ řekl.

Jeho branka ale byla taková, na jakou jsou fanoušci Tygrů zvyklí, když pálil z první v přesilovce. „Jen jsem zavřel oči a snažil se to tam nějak narvat. Konečně jsem to tam dostal, takže mi spadl kámen ze srdce,“ popsal.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Bílí Tygři Liberec

Štítky bílí tygři, hokej, liberec, vlach

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Čtyřbodový Vlach: Poslední zápasy jsem nad svou produktivitou docela přemýšlel  |  Hokej  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.