Počasí dnes7 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Tygři slaví vítězství. Doma porazili Mountfield 3:1

Po pátečním zápase s Vítkovicemi se liberečtí hokejisté rychle vzpamatovali a vyhráli nad Mountfieldem 3:1. Tygři tak získali do tabulky další tři body a zvýšili bodový náskok nad Hradcem na sedm bodů.

Úvodní třetina patřila domácím, kteří se díky střele Flynna dostali do vedení 1:0. Mountfield se sice zmohl na odpor a byl i chvíli lepším týmem, po chybě v obranném pásmu však zvýšil na 2:0 Ordoš. Liberec měl poté několik šancí, které gólem však už neskončily.

Druhá třetina navázala na rychlé tempo z úvodu zápasu. Konec třetiny Mountfield zdramatizoval, liberecká obrana však své vedení udržela a do třetí třetiny tak šla do kabiny s dvoubrankovým náskokem.

V poslední třetině se opět dařilo více Bílým Tygrům. Po Najmanově přihrávce na Frolíka tak svoje vedení navýšili na 3:0. Ke konci zápasu odvolal Mountfield při vlastní přesilovce brankáře a hrálo se tak šest na čtyři. Hradečtí svou šanci nevyužili, ale zápas ještě stihli zdramatizovat. V 59. minutě vstřelil branku Lev – 3:1, který doklepl kotouč za Kváču.

Mounfield však zápas nestihl otočit a prohrál. I přes snahu hradeckých s přehledem vyhráli Bílí Tygři a připisují si tak do tabulky další tři body.

Bílí Tygři Liberec – Mountfield HK 3:1 (2:0, 0:0, 1:1)

Branky a nahrávky: 1. Flynn (A. Najman, Frolík), 10. Ordoš (Derner), 42. Frolík (A. Najman, Flynn) – 59. J. Lev (C. Lalancette). Rozhodčí: Hribik, Pilný – Kajínek, Hynek. Vyloučení: 4:3. Využití: 0:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 5 583. Střely na branku: 27:28. Průběh utkání: 1:0, 2:0, 3:0, 3:1.

Bílí Tygři Liberec: Kváča (Neužil) – Balinskis, Nedomlel, Ivan, Melancon, Derner, Štibingr, Kolmann – Birner (A), Filippi, Faško-Rudáš – Frolík, A. Najman, Flynn – Ordoš, Jelínek (C), Rychlovský – Vlach, Šír (A), Dlouhý.
 

Mountfield HK: J. Růžička (Kiviaho) – Jank, McCormack, Kalina, Blain, Rosandić, F. Pavlík (C), Marcel – Eberle, Cingel, K. Lang – Perret, Lalancette, Jergl – R. Pavlík, Lev (A), Novák – Morong, Štohanzl, Pajer.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto FB Bílí Tygři Liberec

Štítky Bílí Tygři, hokej, Liberec, Hradec, Mountfield

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Tygři slaví vítězství. Doma porazili Mountfield 3:1  |  Hokej  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.