Počasí dnes11 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Čtvrtfinále nevyšlo, Tygři jdou na Plzeň. Play off je trochu jiná soutěž, říká Petr Jelínek

Liberečtí hokejisté předvedli sérii devíti výher v řadě. Díky tomu málem získali čtvrté místo a jistou účast ve čtvrtfinále, nakonec ale končí pátí a už ve středu startují předkolo play off proti Plzni. Na něj se chtějí co nejlépe nachystat a postoupit.

„Víme, že ta čtyřka se nerozhodla v dnešním zápase. Posledních devět zápasů jsme odehráli výborně. Musíme se nachystat co nejlépe a do předkola jít s čistou hlavou,“ řekl po utkání s Vítkovicemi, které rozhodl úspěšným nájezdem, útočník Jaroslav Vlach.

Liberci Vítkovice porazil po nájezdech, nakonec by mu ale nestačila ani výhra za tři body, protože Hradec doma v základní hrací době porazil Pardubice. Liberečtí se to ale snaží brát jako výhodu. „Aspoň budeme rozehraní,“ řekl po utkání s úsměvem Petr Jelínek.

První zápas předkola hraného na tři vítězná utkání startuje už ve středu v 17 hodin v Liberci. „Není to pro nás komplikace, jsme na takové zápasové tempo stavění. Extraliga je takhle naplánovaná, my jdeme do předkola a s tím se musíme poprat. Jsme profíci,“ doplnil brankář Petr Kváča.

Podle Vlacha si nyní tým musí vyčistit hlavy a na středu být ready. I když Tygři prožívají dobré období a vyhráli devět posledních zápasů v řadě, Plzeň naopak devětkrát prohrála. Přípravu ale nepodceňuje ani Jelínek. „Začíná se od nuly a doufám, že si přeneseme to, co jsme poslední měsíc začali. Je to trochu jiná soutěž,“ řekl.

Ohodnoť článek

Foto Bílí Tygři Liberec

Štítky bílí tygři, hokej, liberec, předkolo, plzeň

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Čtvrtfinále nevyšlo, Tygři jdou na Plzeň. Play off je trochu jiná soutěž, říká Petr Jelínek  |  Hokej  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.