Počasí dnes23 °C, zítra20 °C
Úterý 30. dubna 2024  |  Svátek má Blahoslav
Bez reklam

Tygři zvládli vstup do předkola. Plzeň porazili 4:1

Liberečtí hokejisté mají první bod série předkola play off proti Plzni, když zvítězili 4:1. Dvěma góly se ukázal Jakub Rychlovský. Série hraná na tři vítězná utkání pokračuje v Liberci už ve čtvrtek.

Liberec začal výborně a už v čase 1:59 šel do vedení. Kolmann vystřelil od modré a Rychlovský tečí překonal Pavláta. Hosté si ještě vzali trenérskou výzvu kvůli nedovolenému bránění brankáři, rozhodčí ale branku uznali.

Domácí navíc už v sedmé minutě vstřelili druhý gól, když Filippi od modré propálil Pavláta. Liberec vedení navýšil ve druhé třetině, kdy se podruhé prosadil Rychlovský. Poté se Liberečtí soustředili na pevnou defenzivu a další branky nepřibývaly.

Až v 50. minutě se dostal puk k Najmanovi a ten puk dostal až do sítě – 4:0. Plzeň ještě v 52. minutě odpověděla, když se trefil Rekonen, další branky už ale nepadly a Liberec tak má první výhru.

Bílí Tygři – HC Škoda Plzeň 4:1 (2:0, 1:0, 1:1)

Branky a nahrávky: 2. Rychlovský (Kolmann, Ivan), 7. Filippi (Melancon, Bulíř), 25. Rychlovský (Jelínek), 50. A. Najman (Vlach, Balinskis) – 53. Rekonen (Holešinský). Rozhodčí: Hejduk, Pilný – Kajínek, Ondráček. Vyloučení: 4:7. Využití: 1:0. Střely na branku: 32:23. Diváci: 4 392.

Stav série: 1:0.

Bílí Tygři Liberec: Kváča – Balinskis, Nedomlel, Derner, Melancon, Ivan, Kolmann – Birner, Filippi, Bulíř – Frolík, A. Najman, Flynn – Ordoš, Jelínek, Rychlovský – Vlach, Šír, Dlouhý. Trenéři: Augusta, Kudrna a Jiruš.

HC Škoda Plzeň: Pavlát – Houdek, Zámorský, Baránek, Piskáček, Skok, Budík, Jaroměřský – Schleiss, Holešinský, Rekonen – Suchý, Mertl, Blomstrand – M. Beránek, Honejsek, Hrabík – A. Dvořák, Bitten, Pour. Trenéři: Kořínek a Bombic.

Ohodnoť článek

Foto Bílí Tygři Liberec

Štítky bílí tygři, hokej, liberec, plzeň

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Tygři zvládli vstup do předkola. Plzeň porazili 4:1  |  Hokej  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.