Počasí dnes23 °C, zítra20 °C
Úterý 30. dubna 2024  |  Svátek má Blahoslav
Bez reklam

Těžký úder pro Tygry. Ve druhém zápase s Plzní schytali debakl 0:6

Po dobrém výkonu libereckých hokejistů v prvním utkání předkola přišel šok. Ve druhém zápase totiž Tygři podlehli Plzni 0:6! Série se tak za stavu 1:1 přesouvá na západ Čech.

Do druhého utkání nastoupil úplně jiný Liberec. Plzeň byla od úvodu lepší i agresivnější a v úvodu 11. minuty šla do zaslouženého vedení. Piskáček byl volný před bránou a rychlou střelou z první překonal Kváču – 0:1.

Liberec branka neprobudila a hosté byli i nadále lepší. Domácí prakticky neměli šance, naopak Plzeň hrozila. A v polovině zápasu přidala druhý gól, kdy využil přesilovku Pour – 0:2.

Domácí se trochu zvedli v závěru druhé třetiny, když hráli přesilovku a poté na začátku třetí třetiny, jenže zlepšený výkon Plzeň rychle utnula. Třetí branku ve 45. minutě vstřelil Bitten a o necelou minutu přidal čtvrtou branku po samostatném úniku Holešinský.

Jenže ani to nebylo vše, když v čase 50:24 mezi kruhy vypálil Jaroměřský a bylo to 0:5. Tygři byli v rozkladu a Plzni vycházelo vše. V 52. minutě hosté opět ujeli a Mertl zvýšil už na 6:0 pro Plzeň.

Bílí Tygři - Škoda Plzeň 0:6 (0:1, 0:1, 0:4)

Branky a nahrávky: 11. Piskáček (Pour), 30. Pour, 45. Bitten (Budík), 46. Holešinský (Mertl), 51. Jaroměřský (Schleiss, Suchý), 52. Mertl (Pour). Rozhodčí: Mrkva, Stano – Šimánek, Synek. Diváci: 4 398.

Stav série: 1:1

Bílí Tygři Liberec: Kváča – Balinskis, Nedomlel, Derner, Melancon, Ivan, Kolmann, Štibingr – Birner, Filippi, Bulíř – Frolík, A. Najman, Flynn – Ordoš, Jelínek, Rychlovský – Vlach, Šír, Dlouhý. Trenéři: Augusta, Kudrna a Jiruš.

HC Energie Karlovy Vary: Pavlát – Budík, Zámorský, Baránek, Piskáček (A), Houdek, Jaroměřský, Jiříček – Schleiss, Suchý, Pour – Holešinský, Mertl, Rekonen – M. Beránek, Honejsek, Hrabík – A. Dvořák, Bitten, Blomstrand. Trenéři: Kořínek a Bombic.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Bílí Tygři Liberec

Štítky bílí tygři, hokej, liberec, plzeň

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Těžký úder pro Tygry. Ve druhém zápase s Plzní schytali debakl 0:6  |  Hokej  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.