Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Tygři mají postupový mečbol. Třetí zápas v Plzni vyhráli 3:1

Liberečtí hokejisté po debaklu na domácím hřišti ve druhém zápase předkola chtěli získat druhý bod a tedy mečbol. A to se jim nakonec povedlo, když vyhráli 3:1.

Od úvodu bylo znát, že se hraje o mečbol. Šancí mnoho nebylo a v první třetině branka nepadla. To se změnilo až ve druhé třetině, kdy ve 26. minutě šla Plzeň do vedení. Kváča vyrazil ránu Zámorského jen k Porovi a ten měl jednoduchou práci – 1:0.

Poté ještě Dvořák trefil tyč, Liberečtí ale stihli ještě do přestávky vyrovnat. Hosté hráli dvě přesilovky v řadě a těsně po konci té druhé se prosadil Frolík – 1:1.

Ve třetí třetině trefili tyč i hosté, když pálil Bulíř. Deset minut před koncem už se ale Liberečtí prosadili. Po skrumáži se dostal puk až za brankovou čáru, i když na záběru kamer to vidět nebylo, branka přesto platila a přispána byla Flynnovi – 1:2.

Domácí se tlačili za vyrovnáním, jenže v závěru udělali taktickou chybu a kvůli šesti hráčům na ledě šli do oslabení. Přesto minutu před koncem odvolala brankáře a zkusila power play. Hosté ale rychle skórovali, když třetí branku přidal Birner.

HC Škoda Plzeň – Bílí Tygři Liberec 1:3 (0:0, 1:1, 0:2) 

Branky a nahrávky: 26. Pour (Zámorský, Rekonen) – 36. Frolík (Vlach, Filippi), 50. Kolmann (Balinskis, Birner), 60. Birner (Vlach, Balinskis). Rozhodčí: Hejduk, Ondráček – Frodl, Lhotský. Vyloučení: 6:5. Využití: 1:1. Střely na branku: 23:26. Diváci: 4 716.

Stav série: 1:2.


HC Škoda Plzeň: Pavlát – Budík, Zámorský, Baránek, Piskáček, Houdek, Jaroměřský, Kremláček – Schleiss, Suchý, Pour – Holešinský, Mertl, Rekonen – M. Beránek, Honejsek, Hrabík – A. Dvořák, Bitten, Blomstrand. Trenéři: Kořínek a Bombic.

Bílí Tygři Liberec: Kváča – Balinskis, Nedomlel, Derner, Melancon, Ivan, Kolmann, Štibingr – Birner, Filippi, Ordoš – Frolík, A. Najman, Flynn – Vlach, Bulíř, Rychlovský – Šír, Jelínek, Dlouhý. Trenéři: Augusta, Kudrna a Jiruš.

Ohodnoť článek

Foto Bílí Tygři Liberec

Štítky bílí tygři, hokej, liberec, plzeň

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Tygři mají postupový mečbol. Třetí zápas v Plzni vyhráli 3:1  |  Hokej  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.