Počasí dnes3 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Tygři v Plzni padli v prodloužení. O postupujícím rozhodne páté utkání v Liberci

Sérii předkola mezi Libercem a Plzní rozhodne až poslední pátý zápas. V tom čtvrtém totiž vyhrála domácí Plzeň 2:1 v prodloužení a sérii tak srovnala na 2:2. Páté utkání se hraje v úterý v Liberci.

Utkání mělo podobný průběh, jako to předchozí. Gólových šancí noho nebylo a tím pádem ani branek. Ani tentokrát nepadla v první třetina branka, i když oba týmy měli k dispozici početní výhody.

Prví branka tak padla až ve druhé části a opět šli do vedení plzeňští. Nejprve trefili tyčku, poté už se ale radoval Zámorský – 1:0. Jenže i tentokrát Liberec vyrovnal a stihl to ještě ve druhé třetině. Flynn v přesilovce předvedl krásnou individuální akci a překonal Pavláta – 1:1.

V třetím dějství měl blíže gólu Liberec, ale Melancon ani Rychlovský Pavláta v gólových šancích nepřekonali. Branka ale nepadla a šlo se do prodloužení. V něm Tygři hned dvakrát faulovali a druhou přesilovku v čase 70:45 domácí využili – 2:1.

HC Škoda Plzeň – Bílí Tygři 2:1pp (0:0, 1:1, 0:0 – 1:0) 

Branky a nahrávky: 25. Mertl (Zámorský), 71. Pour – 31. Flynn (Balinskis). Rozhodčí: Úlehla, Stano (Slovensko) – Gerát, Rampír. Vyloučení: 6:7. Využití: 1:1. Střely na branku: 30:33. Diváci: 4 879.

Stav série: 2:2.

HC Škoda Plzeň: Pavlát – Budík, Zámorský, Baránek, Piskáček, Houdek, Jaroměřský, Kremláček – Schleiss, Suchý, Pour – Holešinský, Mertl, Rekonen – M. Beránek, Honejsek, Adamec – A. Dvořák, Bitten, Blomstrand. Trenéři: Kořínek a Bombic.

Bílí Tygři Liberec: Kváča – Balinskis, Nedomlel, Derner, Melancon, Ivan, Kolmann, Štibingr – Birner, Filippi, Ordoš – Frolík, A. Najman, Flynn – Vlach, Bulíř, Rychlovský – Šír, Jelínek, Dlouhý. Trenéři: P. Augusta, Kudrna a Jiruš.

Ohodnoť článek

Foto Bílí Tygři Liberec

Štítky bílí tygři, hokej, liberec, plzeň

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Tygři v Plzni padli v prodloužení. O postupujícím rozhodne páté utkání v Liberci  |  Hokej  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.