Počasí dnes20 °C, zítra20 °C
Středa 1. května 2024  |  Svátek má Svátek práce
Bez reklam

Konec spekulací. Filip Pešán je znovu trenérem Bílých Tygrů

Od nové sezony budou mít liberečtí hokejisté nového trenéra. Tedy spíš staronového. K týmu se totiž vrací Filip Pešán, který s Tygry získal jediný mistrovský titul. Potvrdily se tak spekulace, které o návratu Pešána hovořily v posledních týdnech.

Pešán se vrací po třech sezonách. „Návrat Filipa Pešána je po skončení angažmá Patrika Augusty logickým krokem. Filip naváže na úspěšný koncept práce, který v klubu sám zaváděl, a Patrik na něj navázal a nadále jej rozvíjel,“ uvedl generální manažer klubu Ctibor Jech.

Pešán se podle něj se vrátí do organizace, kde hokejově vyrostl nejen jako hráč, ale především jako trenér. „Známe jeho styl práce, jeho hokejové a lidské myšlení, vize a cíle, kterých chce s klubem dosáhnout. Ze své pozice má plnou zodpovědnost za skladbu týmu v dalších sezonách," dodal s tím, že jeho hlavním úkolem bude postupná přestavba a omlazení našeho kádru, a přitom udržení Bílých Tygrů ve špičce extraligy.

Pešán po odchodu z Liberce působil na hokejovém svazu, vyzkoušel si pozici trenéra dvacítky a poté i hlavního týmu. Po konci na lavičce reprezentace zamířil do Švýcarska. U týmu Ajoie ale nevydržel ani celou sezonu.

Poté se začalo spekulovat o jeho návratu, spekulace navíc zesílily poté, co vyšlo najevo, že Patrik Augusta po čtyřech sezonách u Tygrů končí. 

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Bílí Tygři Liberec/Jiří Princ

Štítky bílí tygři, hokej, liberec, pešán, augusta

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Konec spekulací. Filip Pešán je znovu trenérem Bílých Tygrů  |  Hokej  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.