Počasí dnes17 °C, zítra19 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Jan Nezmar se vrací do Liberce. Místo Slovanu ale bude pracovat pro Tygry

Po práci v pražské Slavii a poté v soukromém sektoru se bývalý hráč a manažer Slovanu opět vrací do Liberce. Pracovat bude znovu ve sportovním odvětví, fotbal to ale nebude. Posílí totiž hokejové Bílé Tygry, s nimiž bude spolupracovat v jejich mládežnické akademii.

V roli externího poradce se bude věnovat rozvoji tréninkových procesů, sportovního managementu a novým projektům. „Honza Nezmar je respektovanou osobou v mnoha oblastech sportu. I přesto, že působil mnoho let zejména ve fotbalovém prostředí, jsme přesvědčeni, že v jeho osobě získáváme top manažera, který nám může velmi pomoci s dalším vývojem a směřováním akademie tak, abychom byli i nadále úspěšní,“ uvedl k angažování Nezmara pro klubový web viceprezident klubu Lukáš Přinda.

Akademie Tygrů patří k nejúspěšnějším u nás, působí v ní na čtyři sta dětí. Její týmy sbírají mistrovské tituly, absolventi se zase uplatňují v nejvyšších soutěžích. Posledním individuálním úspěchem pak bylo draftování obránce Dvořáka, kterého si v draftu vybralo Los Angeles Kings.

„Toto postavení si chceme udržet a naši líheň talentů dále rozvíjet. I proto do akademie přichází Honza Nezmar, který má v tomto ohledu zkušenosti z předních českých i zahraničních klubů,“ dodal Přinda.

Nezmar se jako hráč stal legendou fotbalového Slovanu, s týmem získal dva mistrovské tituly a odehrál za něj 241 zápasů, ve kterých nastřílel 62 branek. Poté se přesunul do manažerské pozice, působil jako sportovní ředitel. Poté ale odešel s celým realizačním týmem Jindřicha Trpišovského do Slavie. Po konci v Praze působil například jako sportovn poradce v polském klubu Podbeskidzie Bielsko-Biala. Pracoval rovněž pro poradenskou firmu Deloitte ČR.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Jiří Princ

Štítky bílí tygři, hokej, liberec, nezmar

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jan Nezmar se vrací do Liberce. Místo Slovanu ale bude pracovat pro Tygry  |  Hokej  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.