Počasí dnes17 °C, zítra19 °C
Pátek 3. května 2024  |  Svátek má Alexej
Bez reklam

Posila pro Tygry před startem extraligy. Do Liberce přichází hráč se stovkou startů v NHL

Bílí Tygři mají těsně před startem extraligy posilu do útoku. Přichází Jayce Hawryluk, který loňskou sezonu strávil v zámořské AHL a na svém kontě má i 98 startů v NHL. Už v pátek se může ukázat v prvním utkání proti Boleslavi. To začíná v Liberci v 18 hodin.

Sedmadvacetiletý kanadský útočník přichází na jednu sezonu. „Jayce je velmi dobře skillově vybavený útočník, který nám přinese energii a tvrdou práci na obou koncích hřiště. Tlačí se do předbrankového prostoru, kde nám zvýší důraz, na přesilovce ho zase můžeme využít v několika rolích,“ uvedl trenér týmu Filip Pešán.

Smlouvu má Hawryluk na rok. „V případě zájmu obou stran se můžeme bavit o prodloužení kontraktu na další sezony,“ dodal Pešán.

Hawryluk má kromě AHL cenné zkušenosti i z NHL, kde odehrál 98 utkání za Floridu, Ottawu a Vancouver. Rok strávil také ve švédské nejvyšší soutěži ve Skellefteå. V kádru Liberce pak zná obránce McCoshena, se kterým si zahrál na Floridě.

Ohodnoť článek

Foto Bílí Tygři Liberec

Štítky bílí tygři, hokej, posila, nhl, Hawryluk

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Posila pro Tygry před startem extraligy. Do Liberce přichází hráč se stovkou startů v NHL  |  Hokej  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.