Počasí dnes23 °C, zítra20 °C
Úterý 30. dubna 2024  |  Svátek má Blahoslav
Bez reklam

Mladík Pérez má premiérový gól mezi dospělými. Bál jsem se, že mi to tam nespadne celou sezonu, řekl

Teprve osmnáctiletý útočník Jaromír Pérez patří k nejpříjemnějším překvapením libereckých Bílých Tygrů v úvodu sezony. Nejenže se usadil v základní sestavě, ale ve čtvrtém utkání na ledě Litvínova se poprvé trefil.

„Bylo to skvělé. Nemohl jsem tomu chvíli uvěřit. Celé léto jsem se tvrdě připravoval, takže jsem rád, že se mi to takhle vrátilo,“ vykládal Jaromír Pérez pro klubový web po utkání v Litvínově.

První branku vstřelil už ve čtvrtém zápase, paradoxně mu ale přišlo, že se mohl trefit i dříve. „Už jsem se trochu po těch třech zápasech bál, že mi to tam nespadne celou sezonu. Naštěstí se moje obavy nenaplnily,“ řekl.

Po utkání litoval, že jeho branka nepřinesla Tygrům žádný bod. „Když jsme dali branku na 1:3, tak jsme věřili, že to pořád otočit jde. Drželi jsme se v útočném pásmu, měli jsme šance, ale bohužel nám to tam nespadlo,“ řekl.

Z porážky si ale podle něj tým nesmí dělat hlavu. „Je to blbé, ale my musíme tenhle duel hodit za hlavu a soustředit se na další.“

Za místo v základní sestavě je rád. „Je to něco úžasného moct hrát s hráči, kteří za sebou mají tolik let v nejlepších ligách světa. Snažím se od nich získávat co nejvíce zkušeností a pracovat s nimi,“ uzavřel.

Jaromír Pérez Jeho hokejový životopis je v osmnácti letech už nyní velmi zajímavý. Začínal totiž v hokejově exotickém Španělsku, kde se Jaromír Pérez narodil. Poslední roky ale hraje za liberecké Tygry a patří k největším talentům. V sedmi letech se stěhoval do Česka a hokej začal hrát v Praze v týmu Hvězdy. A to i se svým dvojčetem Diegem. S ním se pak stěhoval do Liberce, kde si spolu několik ročníků zahráli. Jaromír je ale teď o něco napřed, protože si zahrál už i za A-tým.

Ohodnoť článek

Foto Bílí Tygři Liberec

Štítky bílí tygři, hokej, liberec, pérez

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Mladík Pérez má premiérový gól mezi dospělými. Bál jsem se, že mi to tam nespadne celou sezonu, řekl  |  Hokej  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.