Počasí dnes17 °C, zítra19 °C
Pátek 3. května 2024  |  Svátek má Alexej
Bez reklam

Bulíř se proti Pardubicím poprvé trefil. Myslel jsem na krásnou krajinu, usmíval se po zápase

Roky patří k oporám libereckých Bílých Tygrů. Úvod sezony ale Michala Bulíře nenašel v dobré formě, během úvodních šesti kol si připsal jedinou asistenci. V sedmém kole se poprvé trefil a po utkání řekl, jak na zlepšení pracoval.

Mimo zápasů a tréninků nemyslel na hokej. „Jen na hezké věci. Na rodinu, na krásnou krajinu, kterou tu máme. Hokej jsem úplně vypustil,“ usmíval se po utkání s Pardubicemi, které Liberec nakonec vyhrál na nájezdy 4:3.

I když se mu tolik nedařilo, snažil se zůstat v klidu. „Už jsem takové situace několikrát zažil. V kariéře jsem několik slabších začátků měl a chvíli trvalo, než se to rozjelo,“ řekl zkušený útočník.

Tygrům se v úvodu sezony nedaří tolik, jak by si všichni přáli, trenér Pešán dokonce starší hráče kritizoval. „Některé věci jsme si spolu rozebrali. Hlavně to ale bylo o mé hlavě. Když takhle dlouho čekáte na gól, tak už je to na psychice znát,“ řekl Bulíř.

Po prohře v Karlových Varech Tygři přivítali Pardubice, které přitom patří k jasným favoritům na zisk titulu. A hlavně v první třetině domácí předvedli výkon, kterým by mohli ty nejlepší prohánět. „Věděli jsme, co přijede za tým a jak je silný. Také jsme si ale říkali, že hrajeme doma a můžeme toho našeho prostředí využít. Podařilo se nám na ně nastoupit a dostat se do vedení. Zápas jsme měli podle mě pod kontrolou, jen škoda, že soupeř v závěru vyrovnal,“ uzavřel.

Ohodnoť článek

Foto Bílí Tygři Liberec

Štítky bílí tygři, hokej, liberec, bulíř

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Bulíř se proti Pardubicím poprvé trefil. Myslel jsem na krásnou krajinu, usmíval se po zápase  |  Hokej  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.