Počasí dnes23 °C, zítra20 °C
Úterý 30. dubna 2024  |  Svátek má Blahoslav
Bez reklam

Tygři vyloupili Prahu. Na Spartě vyhráli 4:1

Parádní výkon předvedli liberečtí hokejisté v odpoledním utkání na Spartě. Vyhráli totiž 4:1. Tygři vedli od úvodu po brance Ivana, domácí pak vyrovnali, ale pak už stříleli branky jen hosté, do prázdné v závěru pečetil druhým bodem v utkání Filippi. Tygři tak slaví druhou výhru venku v řadě.

Liberec se radoval už ve čtvrté minutě. A byla to první pořádná akce. Faško-Rudáš našel Ivana a ten se nemýlil – 0:1. Spartě se ještě v první třetině podařilo vyrovnat. Přesilovku po jednoduché kombinaci využil Kempný – 1:1.

V polovině utkání si Liberec vzal vedení zpět. Melancon si našel na brankovišti volný puk a zasunul ho za Kováře – 1:2. Ve 45. minutě pak přidal pojistku Najman a hosté až do závěru i před čtyřminutové oslabení neinkasovali. Naopak do prázdné brány skóroval Filippi – 1:4.

Sparta Praha - Bílí Tygři 1:4 (1:1, 0:1, 0:2)

Branky a nahrávky: 17. Kempný (Řepík, Sobotka) – 4. Ivan (Faško-Rudáš, Filippi), 30. Melancon (A. Najman), 45. A. Najman (Hawryluk), 58. Filippi. Rozhodčí: Pražák, Květoň – Zíka, Šimánek. Vyloučení: 2:5. Využití: 1:0. Diváci: 9355. Střely na branku: 31:26. Průběh utkání: 0:1, 1:1, 1:4.

HC SPARTA PRAHA: J. Kovář (Kořenář) – Krejčík, Mozík, Kempný (A), Irving, Němeček, Moravčík, Mikliš – Forman (A), Sobotka, Řepík (C) – P. Kousal, Horák, Kestner – Buchtele, Lajunen, Hauser – Konečný, O. Najman, Vitouch.

BÍLÍ TYGŘI LIBEREC: Hrenák (D. Král) – McCoshen, Knot, Ivan, Melancon, Budík, J. Dvořák, Derner – Rychlovský, Filippi (A), Faško-Rudáš – Birner (C), Bulíř (A), Hawryluk – Pérez, A. Najman, Flynn – Vlach, Šír, Klíma.

Ohodnoť článek

Foto Bílí Tygři Liberec

Štítky bílí tygři, hokej, liberec, sparta

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Tygři vyloupili Prahu. Na Spartě vyhráli 4:1  |  Hokej  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.