Počasí dnes20 °C, zítra19 °C
Středa 1. května 2024  |  Svátek má Svátek práce
Bez reklam

Tygři v dohrávce zdolali Olomouc 4:1. Dva body mají Flynn i Najman

Povedené utkání sehráli liberečtí hokejisté v dohrávce 11. extraligového kola proti Olomouci. Vyhráli 4:1, i když výsledek na svou stranu strhli až ve třetí třetině, když vstřelili tři branky. V tabulce už tak jsou na sedmém místě.

Liberci vstupy do utkání v poslední době vycházejí a do vedení šel i nyní. Už po 76 sekundách našel Rychlovský Najmana, který se trefil pod horní tyčku – 1:0. Domácí v první třetině mohli přidat další branky, jenže žádnou z možností nevyužili, a tak se v úvodu druhého dějství radovali hosté, když v 21. minutě obkroužil bránu Bambula a zasunul puk za Krále – 1:1.

Liberečtí pak měli více možností, do vedení ale šli až ve 47. minutě. Najman našel volného Flynna a ten už velmi blízko Sedláčkovi dokázal skórovat – 2:1. Pět minut před koncem pak dal klid Ivan, který po přiťuknutí Flynna propálil Sedláčka – 3:1.

Olomouc pak odvolala Sedláčka, gól ale nedala, naopak čtvrtou branku přidal Rychlovský.

Bílí Tygři - HC Olomouc 4:1 (1:0, 0:1, 3:0)

Branky a nahrávky: 2. A. Najman (Rychlovský, Hawryluk), 47. Flynn (A. Najman), 55. Ivan (Flynn), 59. Rychlovský (Derner) – 21. Bambula (Řezníček). Rozhodčí: Jeřábek, Šír – Lederer, Blažek. Vyloučení: 5:5. Využití: 0:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 3956.

BÍLÍ TYGŘI LIBEREC: D. Král (Hrenák) – Ivan, Melancon, McCoshen, Galvas, J. Dvořák, Knot, Derner – Flynn, Filippi (C), Faško-Rudáš – Pérez, Bulíř (A), Hawryluk – Rychlovský, A. Najman, Klíma – Vlach (A), Šír, Pekař.

HC OLOMOUC: Sedláček (Frgál) – Ondrušek (C), Řezníček, Sirota, Rutar, Švrček, Černý, Rašner – Navrátil, Knotek (A), Bambula – Chmielewski, Macuh, P. Musil – Klimek, Nahodil (A), Orsava – Kunc, Anděl, Kucsera.

Ohodnoť článek

Foto Bílí Tygři Liberec

Štítky bílí tygři, hokej, liberec, olomouc

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Tygři v dohrávce zdolali Olomouc 4:1. Dva body mají Flynn i Najman  |  Hokej  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.