Počasí dnes22 °C, zítra23 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Tygři poprvé v sezoně doma nevyhráli. Plzni podlehli na nájezdy 3:4

Liberečtí hokejisté ve 13. extraligovém kole hájili domácí neporazitelnost proti Plzni. A neuhájili, když podlehli na nájezdy 3:4. V utkání přitom vedli 2:0 a poté i 3:2.

Tygrům se opět povedl vstup do utkání a v polovině první třetiny vedli už 2:0. Nejprve ve třetí minutě propálil Hlavaje Faško-Rudáš, druhou branku poté přidal po přihrávce Filippivo McCosheen.

Jenže ve druhé třetině domácí o náskok přišli, ve 27. minutě ujel Holešinský, předložil puk Mertlovi a ten měl jednoduchou práci. A o deset minut později bylo srovnáno. Hrenák pokazil rozehrávku a jeho chybu potrestal Holešinský – 2:2.

Ve třetí třetině nejprve Liberec znovu šel do vedení, když v přesilovce přesně pálil Melancon. Jenže Plzeň znovu vyrovnala, druhou trefu necelé čtyři minuty před koncem třetí třetiny přidal Holešinský.

V prodloužení mohly rozhodnout oba týmy, Tygři měli i přesilovku, kterou nevyužili. Nakonec tak musely rozhodnout nájezdy. V nich byla úspěšnější Plzeň, jejíž hráči dvakrát skórovali. Naopak domácí nebyli úspěšní ani jednou.

Bílí Tygři - Škoda Plzeň 3:4n (2:0, 0:2, 1:1, 0:0)

Branky a nahrávky: 3. Faško-Rudáš (Rychlovský, Filippi), 11. McCoshen (Filippi, Pérez), 48. Melancon (Flynn, Filippi) – 27. Mertl (Holešinský), 37. Holešinský (Söderlund), 56. Holešinský (Söderlund), rozh. náj. Söderlund. Rozhodčí: Sýkora, Šindel – Svoboda, Špůr. Diváci: 5276.

Bílí Tygři Liberec: Hrenák (D. Král) – Budík, McCoshen, Ivan, Melancon, Derner, Galvas, J. Dvořák – Rychlovský, Filippi (C), Faško-Rudáš – Bulíř (A), A. Najman, Flynn – Hawryluk, Vlach (A), Klíma – Pekař, Šír, Pérez. Trenér: Filip Pešán

HC Škoda Plzeň: Hlavaj (Pavlát) – Malák, Zámorský, Laakso, Jiříček, Houdek, Dujsík, Piskáček (A) – Holešinský, Mertl, Söderlund – Schleiss (C), Lev (A), Matýs – Pour, Indrák, Rekonen – Straka, Jansa, Hrabík. Trenér: Petr Kořínek

Ohodnoť článek

Foto Bílí Tygři Liberec

Štítky bílí tygři, hokej, liberec, plzeň

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Tygři poprvé v sezoně doma nevyhráli. Plzni podlehli na nájezdy 3:4  |  Hokej  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.