Počasí dnes17 °C, zítra19 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Další prohra na nájezdy. Tygři doma podlehli Varům 1:2

Liberečtí hokejisté ztratili další dobře rozjetý zápas. Nad Karlovými Vary vedli 1:0, jenže vedení neudrželi, a nakonec prohráli na nájezdy.

Tygři opět vstoupili do utkání velmi dobře. Už po 38 minutách se radoval Faško-Rudáš, který uklidil do brány nahození Filippiho. Hosté mohli odpovědět ve čtvrté minutě, ale Kangasniemi trefil tyč.

Hosté vyrovnali v polovině utkání, kdy Rachůnek z úhlu prostřelil Krále – 1:1. Domácí v závěru druhé třetiny dostali už druhou možnost přesilovky 5 na 3, branku ale nevstřelili. Stejnou možnost pak ve třetí třetině dostali i hráči Varů, ani ti ale branku vstřelit nedokázali.

Branka do konce třetí třetiny nepadla a poté ani v prodloužení, o vítězi tak opět rozhodovaly nájezdy. V nich byli úspěšnější hosté, kteří Krále překonali hned dvakrát.

Bílí Tygři - Energie Karlovy Vary 1:2n (1:0, 0:1, 0:0, 0:0)

Branky a nahrávky: 1. Faško-Rudáš (Filippi, Knot) – 33. Rachůnek (Hladonik), rozh. náj. Zetterberg. Rozhodčí: Hribik, Květoň – Kajínek, Ondráček. Diváci: 3765.

Bílí Tygři Liberec: D. Král (Hrenák) – McCoshen, Knot, Ivan, Melancon, Budík, J. Dvořák, Derner – Rychlovský, Filippi (C), Faško-Rudáš – Bulíř (A), A. Najman, Flynn – Vlach (A), Pérez, Klíma – Pekař, Šír, Plos. Trenér: Filip Pešán

HC Energie Karlovy Vary: Frodl (Habal) – Plutnar, Huttula, Bartejs, Stříteský, Havlín, Dlapa, Benda – Rachůnek (A), Černoch (C), Kangasniemi – Jiskra, Gríger, O. Beránek (A) – O. Procházka, Hladonik, Koffer – Redlich, R. Přikryl, Zetterberg. Trenér: David Bruk

Ohodnoť článek

Foto Bílí Tygři Liberec

Štítky bílí tygři, hokej, liberec, karlovy vary

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Další prohra na nájezdy. Tygři doma podlehli Varům 1:2  |  Hokej  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.