Počasí dnes20 °C, zítra19 °C
Středa 1. května 2024  |  Svátek má Svátek práce
Bez reklam

Bulíř se proti Hradci trefil podruhé v sezoně. S jedním gólem se mi dobře nehrálo, řekl po zápase

V omlazeném kádru měl zkušený forvard Michal Bulíř patřit k ofenzivním tahounům. Jenže do utkání s Hradcem se trefil jen jednou, až proti východočechům se prosadil podruhé, a navíc přidal i asistenci. „Věřím, že moje sebevědomí teď zase trochu naroste,“ řekl po zápase, který měl jeho tým velmi dobře rozehraný, nakonec se ale strachoval o vítězství.

Liberec totiž vedl už 4:1 a pak 5:2, hosté ale v závěru snížili na 5:4 a tlačili se za vyrovnáním. „Závěr byl z naší strany komplikovaný, soupeř pak ještě odvolal gólmana, ale obětavost týmu zajistila, že body zůstaly doma v plném počtu,“ popsal Michal Bulíř.

Jeho tým přitom už poosmé v řadě dal první gól. Přesto se znovu stalo, že se o vítězství strachoval. „S dobrým úvodem se dá utkání lépe kontrolovat. Letos jsme ale několikrát vedli o dva góly po první třetině a do vítězného konce jsme to nedotáhli. Něco jsme si k tomu řekli, začali jsme lépe plnit úkoly, a když nyní vedeme o dva góly, přistupujeme k tomu lépe, což je pak vidět i na konci duelu,“ dodal zkušený útočník.

Mladík Galvas nastupuje v útoku: „Jsem rád, že od trenérů dostávám v zápasech šanci. Teď jsme měli mimo hru nějaké útočníky, takže se mě zeptali, jestli nechci do útoku a já to samozřejmě přijmul. Chci týmu pomoct, jak můžu. Teď už bych se měl ale vrátit do obrany, je to tam pro mě lepší."

Bulíř osobně neprožívá bodově nejpovedenější sezonu. S Hradcem se trefil teprve podruhé a přidal i asistenci. „S jedním gólem na kontě se mi nehrálo moc dobře a v poslední době to i dost sžíralo mou psychiku. Věřím, že moje sebevědomí teď zase trochu naroste,“ doufá.

Ohodnoť článek

Foto Bílí Tygři Liberec

Štítky bílí tygři, hokej, liberec, bulíř

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Bulíř se proti Hradci trefil podruhé v sezoně. S jedním gólem se mi dobře nehrálo, řekl po zápase  |  Hokej  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.