Počasí dnes20 °C, zítra20 °C
Středa 1. května 2024  |  Svátek má Svátek práce
Bez reklam

Tygři vezou z Kladna vítězství 6:3. Hattrick si připsal Rychlovský

Liberečtí hokejisté prohrávali na ledě Kladna už 3:1, nakonec ale po pětigólovém obratu slaví vítězství 6:3. Hattrick si připsal Rychlovský, který přidal i asistenci. Liberec tak má z posledních pěti utkání čtyři tříbodové výhry a už se posunul na páté místo tabulky.

Lépe začali domácí, kteří šli do vedení po deseti sekundách. Trefil se Kusý, který byl před bránou nekrytý. Tygři odpověděli v páté minutě, kdy přesilovku využil Filippi. Domácí ale byli lepší a měli více šancí. Jednu využil ve 23. minutě Strnad a bylo to 2:1. Navíc ve 34. minutě zvýšil Klepiš a s Libercem to nevypadalo dobře.

Jenže hosté za minutu snížili a byl to důležitý gól, když dobře pálil Rychlovský. Ve třetí třetině pak přišel velký obrat. Nejprve vyrovnal Vlach a ve 44. minutě Liberec poprvé vedl, když třetí branku v sezoně vstřelil Bulíř. Ve 45. minutě už to bylo 3:5, druhou branku v utkání přidal Rychlovský.

Domácí v závěru zkusili hru bez brankáře, místo snížení ale přišla šestá branka Liberce, když se potřetí v utkání trefil Rychlovský.

Rytíři Kladno - Bílí Tygři 3:6  (1:1, 2:1, 0:4)

Branky a nahrávky: 1. Kusý (Klepiš, Tralmaks), 23. Strnad (Hejda), 34. Klepiš (Dotchin, Kusý) – 5. Filippi (Vlach), 35. Rychlovský (Filippi), 42. Vlach (Klíma, Pérez), 44. Bulíř (Rychlovský, Knot), 45. Rychlovský (Vlach), 58. Rychlovský (Filippi). Rozhodčí: Hribik, Kika – Ondráček, Thuma. Vyloučení: 8:5, navíc Bulíř (LIB) 25 minut za vražení na hrazení. Využití: 1:1. V oslabení: 1:2. Střely na branku: 34:24. Diváci: 2739.

Rytíři Kladno: Brízgala – Dotchin, Hejda, Martenet, Ticháček, Veber, Slováček – Kusý, Klepiš, Tralmaks – Sideroff, Pytlík, Frolík – Strnad, Babka, Jarůšek – Smoleňák, Melka, M. Procházka. Trenéři: Vejvoda a Skrbek.

Bílí Tygři Liberec: D. Král – McCoshen, Knot, Budík, Melancon, Ivan, J. Dvořák, Derner – Rychlovský, Filippi, Faško-Rudáš – Birner, A. Najman, Bulíř – Pérez, Vlach, Klíma – Pekař, Šír, Dlouhý. Trenéři: Pešán, Kudrna a Žabka.

Ohodnoť článek

Foto Bílí Tygři Liberec

Štítky bílí tygři, hokej, liberec, kladno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Tygři vezou z Kladna vítězství 6:3. Hattrick si připsal Rychlovský  |  Hokej  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.