Počasí dnes17 °C, zítra19 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Dárek pro fanoušky Tygrů. Rychlovský podepsal novou smlouvu

Patří mezi nejpříjemnější překvapení sezony. Forvard Tygrů Jakub Rychlovský pravidelně boduje a naposledy debutoval i v národním týmu, kde dokonce hned vstřelil první gól. Nyní podepsal s Libercem novou smlouvu na další dvě sezony s případnou opcí.

„Jsem rád, že zůstanu v Liberci a budu se moci dál rozvíjet v téhle organizaci, kde mi pro další posun v kariéře nic nechybí," řekl klubovému webu Jakub Rychlovský.

Dvaadvacetiletý rodák z Vrchlabí prošel akademií Tygrů a třetím rokem hraje v A-týmu. Tato sezona je pro něj průlomová. V polovině sezony je druhým nejproduktivnějším hráčem týmu a šestým nejlepším střelcem celé soutěže.

„Natrvalo prokazuje svoje kvality v A-týmu a nově také v reprezentaci. Minimálně v příští sezoně bude oblékat dres Bílých Tygrů. Všichni budeme dělat maximum pro to, aby si řekl o zajímavé zahraniční angažmá,“ dodal trenér Tygrů Filip Pešán.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Bílí Tygři Liberec/Jan Čermák

Štítky bílí tygři, hokej, liberec, rychlovský

Dárek pro fanoušky Tygrů. Rychlovský podepsal novou smlouvu  |  Hokej  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.