Počasí dnes20 °C, zítra22 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Po neúspěšném domácím zápase se Spartou se Tygři z Vítkovic vrací domů bez bodu

Bílí Tygři dnes nedokázali odčinit domácí prohru s pražskou Spartou. Liberečtí tak na ledě Vítkovic podlehli 2:0.

Ve Vítkovicích se do brány Bílých Tygrů postavil Lukáš Pařík a hned v úvodní třetině měl napilno. Lapil však všech 12 vítkovických střeleckých pokusů a jelikož na druhé straně Lukáš Klimeš za svá záda také žádný kotouč nepustil, byl stav po 1. třetině nerozhodný 0:0.

Druhá třetina se libereckým příliš nevyvedla. Ve 29. minutě utkání otevřel skóre Stuart Percy nechytatelnou ranou z mezikruží po přihrávce Marka Kaluse. Navíc 26 sekund před koncem 2. třetiny se domácím podařilo zvýšit vedení, když se na hranici brankoviště nejlépe zorientoval Tomáš Šoustal a dotlačil puk do brány Paříka. Vítkovice tak šly do kabiny s dvoubrankovým náskokem.

Ve 3. třetině měli liberečtí drtivý tlak, ale ani jedna z 18 střel neskončila v bráně. V největší šanci nastřelil Rychlovský tyč a s ostatními střelami si poradil výborný Klimeš. Vítkovice tak zvítězili nad Libercem 2:0.

HC Vítkovice Ridera - Bílí Tygři Liberec 2:0 (0:0, 2:0, 0:0)

Branky a nahrávky: 29. Percy (Kalus), 40. Šoustal (Dej, Vondráček). Rozhodčí:  R. Mrkva, R. Hradil – M. Hlavatý, M. Axman. Diváci: 4 685

HC Vítkovice Ridera:  Klimeš (Machovský) – Percy, Raskob, Mikuš (A), L. Kovář, Auvitu, Grman, R. Jeřábek – Fridrich, Chlán, Lakatoš (C) – Bukarts, Krieger, Barinka – Kalus, Claireaux, Dej (A) – Peterek, Šoustal, Vondráček.
Trenér: Pavel Trnka

Bílí Tygři Liberec:  Pařík (D. Král) – McCoshen, Knot, Ivan, Melancon, Derner, Budík, Galvas – Rychlovský, Filippi (C), Faško-Rudáš – Flynn, A. Najman, Hawryluk – Vlach (A), Bulíř (A), Klíma – Pérez, Šír, Pekař.
Trenér: Filip Pešán

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Bílí Tygři Liberec

Štítky Bílí Tygři, hokej, Liberec, Vítkovice

Po neúspěšném domácím zápase se Spartou se Tygři z Vítkovic vrací domů bez bodu  |  Hokej  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.