Počasí dnes19 °C, zítra22 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Tygři si poradili s Litvínovem 6:2. Zazářil pětibodový Filippi

Liberečtí hokejisté v rámci 43. extraligového kola přivítali Litvínov a s hosty se příliš nepárali. Konečný výsledek je 6:2 a hlavní hvězdou byl liberecký Tomáš Filippi, který si přispal pět bodů za branku a čtyři asistence. Dvě branky pak vstřelil Faško-Rudáš.

Domácí měli velmi dobrý vstup do utkání, už v osmé minutě gólem Galvase vedli a v sedmnácté minutě se po zásahu Rychlovského radovali už podruhé. Litvínov ale během 26. minuty vyrovnal a začínalo se znovu.

Liberec se ale nepoložil a ještě ve druhé třetině znovu odskočil, když Filippi našel Faško-Rudáše – 3:2. Ve třetí třetině pak Liberec definitivně zlomil odpor Litvínova, když se znovu trefil Faško-Rudáš a o něm tam také Filippi a Birner.

Liberec pak dohrával v klidu s pukem na hokejkách. V závěru navíc hrál přesilovku, která připomínala spíše exhibici. Na výsledku už se ale nic nezměnilo.

Bílí Tygři - Litvínov 6:2 (2:0, 1:2, 3:0)

Branky a nahrávky: 8. Galvas (Flynn, Filippi), 17. Rychlovský (Filippi), 37. Faško-Rudáš (Filippi, McCoshen), 49. Faško-Rudáš (Filippi, Melancon), 54. Filippi (Rychlovský), 55. Birner (Šír) – 26. Zygmunt (Kirk), 26. Koblasa (Jaks). Diváci: 7286

Bílí Tygři Liberec: D. Král (Hrenák) – McCoshen, Melancon, Knot, Budík, Ivan, Galvas, Derner – Rychlovský, Filippi (A), Faško-Rudáš – Flynn, A. Najman, Hawryluk – Birner (C), Bulíř (A), Klíma – Vlach, Šír, Zachar.

HC VERVA Litvínov: Zajíček (M. Tomek) – Baránek, D. Zeman, Zile, Jaks, Czuczman, Demel (A), Šalda – Kudrna (A), Jícha, Zygmunt – Hlava, D. Kaše (C), Koblasa – Maštalířský, Kirk, Abdul – Slavík, Havelka.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Bílí Tygři Liberec

Štítky bílí tygři, hokej, liberec, litvínov, filippi

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Tygři si poradili s Litvínovem 6:2. Zazářil pětibodový Filippi  |  Hokej  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.