Počasí dnes17 °C, zítra19 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Filippi byl po pětibodovém večeru rád za tři body do tabulky. Vyhlíží volné dny

Jako třetí hráč Liberce v historii si připsal v jednom zápase pět kanadských bodů. Po utkání ale Tomáš Filippi ocenil hlavně výhru a tři body do tabulky. Nyní se také těší na reprezentační pauzu. „Jsem rád, že teď budeme mít nějaké volné dny a budeme moct zregenerovat. Leden byl totiž opravdu náročný," řekl.

Podle Filippiho měl Liberec až na pár minut utkání pod kontrolou. „Od začátku jsme utkání měli ve svých rukou, jen na začátku druhé třetiny nastal menší výpadek. Pak jsme se ale vrátili k našemu zdařilému výkonu a zaslouženě vyhráli,“ uvedl jednatřicetiletý forvard, který zažívá nejbodovější sezonu kariéry a v kanadském bodování soutěže se dělí o první místo s třineckým Růžičkou.

Po 46 odehraných kolech má na svém kontě 51 bodů za dvacet gólů a 31 asistencí. V probíhající sezoně je navíc prvním hráčem, který dosáhl na pět bodů v zápase. Po něm to ale moc neřešil. „Jsem hlavně rád za tři body do tabulky. To, že se mi to tam takhle poodráží, je plus navíc,“ uvedl.

Nyní je rád za reprezentační pauzu, která přijde vhod celému týmu i Filippimu, který minulé dvě pauzy plnil reprezentační povinnosti. Nyní zůstane v Liberci. „Jsem rád, že teď budeme mít nějaké volné dny a budeme moct zregenerovat. Leden byl totiž opravdu náročný, hrálo se tam snad dvanáct zápasů. Myslím, že všichni potřebujeme nějaký odpočinek a já ho jenom vítám,“ řekl.

Tým ale podle něj nebude jen odpočívat. „Kromě odpočinku bude podle mě klíčové dobře potrénovat. I kondici, kterou budeme v závěru sezony potřebovat, abychom mohli o tu čtyřku zabojovat, protože ji všichni chceme,“ dodal.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Bílí Tygři Liberec

Štítky bílí tygři, hokej, liberec, litvínov, filippi

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Filippi byl po pětibodovém večeru rád za tři body do tabulky. Vyhlíží volné dny  |  Hokej  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.