Počasí dnes20 °C, zítra22 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Tygři ještě žijí, v Olomouci vyhráli 4:3 a série pokračuje

Liberečtí hokejisté potřebovali ve třetím ukání předkola play off vyhrát, protože v opačném případě by jim skončila sezona. A také se jim to podařilo, když ve třetí třetině dvěma góly otočili skóre. V sérii tak snížili na 1:2, v neděli se hraje čtvrté utkání.

Do vedení šel Liberec v šesté minutě, kdy se trefil Vlach. Vedení pak hosté drželi až do poloviny zápasu, zdálo se tak, že utkání bude opět skoupé na góly. Jenže pak domácí během minuty skóre otočili a spustili tak v sérii nevídanou přestřelku. Za chvíli totiž srovnal Bulíř, ale domácí ještě do konce třetiny opět odskočili na 3:2.

Zdálo se, že Liberec už sílu na zvrat nenajde, jenže našel. Necelých jedenáct minut před koncem vyrovnal Derner a v 53. minutě otočil skóre Zachar – 3:4.

V závěru domácí odvolali brankáře a hnali se za vyrovnáním, branku už ale vstřelit nedokázali a série tak pokračuje v neděli.

HC Olomouc - Bílí Tygři Liberec 3:4 (0:1, 3:1, 1:2)

Branky a nahrávky: 29. Řezníček (P. Musil, Káňa), 30. Řezníček (P. Musil), 38. Kusko (Škůrek, Klimek) – 6. Vlach, 32. Bulíř (Birner, Hawryluk), 50. Derner, 53. Zachar (Ivan)

HC Olomouc: Sedláček (Frgál) – Rutar, Sirota, Řezníček, Ondrušek (C), Rašner, Škůrek, Mareš – Orsava, P. Musil, Káňa – Navrátil, Macuh, Plášek – Bambula, Anděl, Kunc – Klimek, Knotek (A), Kusko. Trenér: Jan Tomajko

Bílí Tygři Liberec: Hrenák (D. Král) – Knot, McCoshen, Melancon, Ivan, Budík, Derner, Aubrecht – Faško-Rudáš, Filippi (A), Vlach – Flynn, A. Najman, Rychlovský – Hawryluk, Bulíř (A), Birner (C) – Kel. Klíma, Šír, Zachar. Trenér: Filip Pešán

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Bílí Tygři Liberec

Štítky bílí tygři, hokej, liberec, olomouc, play-off

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Tygři ještě žijí, v Olomouci vyhráli 4:3 a série pokračuje  |  Hokej  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.