Počasí dnes17 °C, zítra19 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Trest pro Flynna. Za faul na Moravčíka má stopku na čtyři zápasy

Liberecký útočník Oscar Flynn si ve čtvrtfinálové sérii se Spartou zahraje jedině až v případném sedmém zápase. Čtyřzápasový trest mu za faul na Moravčíka vyměřila disciplinární komise. Právě sparťanský obránce byl po pádu hlavou na mantinel převezen do nemocnice.

Disciplinárka Flynna potrestala za vražení na mantinel. Výši trestu ale nijak nekomentovala. Někteří experti ale trest považují za příliš vysoký, a to především ve srovnání s podobným zákroky, které byly trestány mírněji. „Komedie,“ napsal na síti X například expert O2 TV Jakub Koreis. Podle něj měl liberecký hráč dostat maximálně trest na dvě utkání.

Flynn se tak do série může vrátit jedině v případě, že by se hrál sedmý zápas. Jinak pro něj sezona skončila, v případě čtyřzápasové šňůry libereckých výher by pak ještě mohl být k dispozici na semifinále.

Zákrok vzbudil přímo na ledě hodně emocí. Hráči se poté poprali v tunelu do kabin, čtyři z nich, dva na každé straně, rozhodčí vyloučili do konce utkání. Liberečtí Aubrecht a Vlach a sparťané Buchtele a Hrabík ale dodatečně trestáni nejsou a hrát mohou už v úterním třetím zápase série.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Bílí Tygři Liberec

Štítky bílí tygři, hokej, liberec, sparta, flynn

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Trest pro Flynna. Za faul na Moravčíka má stopku na čtyři zápasy  |  Hokej  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.