Počasí dnes27 °C, zítra19 °C
Pátek 21. června 2024  |  Svátek má Alois
Bez reklam

Derner přidá ještě jednu sezonu. Neumím si to bez něj představit, řekl Pešán

Lukáš Derner se dohodl s Tygry na pokračování a přidá ještě jednu sezonu, celkem už dvacátou v extralize. Podle trenéra Filipa Pešána je Derner nepostradatelnou součástí týmu a naznačil, že by se měl zapojit do dění v klubu i po konci kariéry.

Derner je jedním z třiadvaceti hráčů historie, kteří v nejvyšší soutěži odehráli před tisíc zápasů, celkem jich má 1015. A pokud zůstane zdravý, pokořit by mohl další milník – tisíc utkání by totiž mohl odehrát jen v dresu Liberec, nyní mu jich chybí 45.

O jeho kariéře svědčí i fakt, že v době, kdy odehrál první extraligové utkání, jeho spoluhráči Tomáš Galvas nebo Adam Král ještě nebyli na světě.

O Dernera hodně stál trenér Filip Pešán. „Jsem moc rád, že jsme se domluvili s Lukášem Dernerem na uzavření smlouvy na další rok. Upřímně si náš klub nedokážu bez jeho jména představit po všech letech, které tu odpracoval. Důvodem je, že odehrál další vynikající sezonu, kdy byl základním stavebním kamenem naší defenzivy,“ popsal.

Podle něj je ale i důležitý pro rozvoj mladých hráčů. „Zároveň je významným mentorem pro naše mladé hráče, což je neocenitelná věc. Těším se na další spolupráci a doufám, že Lukáš bude stále více zasahovat do chodu celé organizace,“ naznačil.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Bílí Tygři Liberec/Jiří Princ

Štítky bílí tygři, hokej, liberec, derner

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Derner přidá ještě jednu sezonu. Neumím si to bez něj představit, řekl Pešán  |  Hokej  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.