Počasí dnes26 °C, zítra27 °C
Sobota 7. září 2024  |  Svátek má Regína
Bez reklam

Pikantní přestup. Tygři získali z Boleslavi slovenského reprezentanta

Zvučné jméno přivedli do svých řad liberečtí Bílí Tygři. Na jednu sezonu podepsal slovenský reprezentant Róbert Lantoši. Ten přichází z týmu rivala Mladé Boleslavi. V loňské sezoně byl se 47 kanadskými body osmým nejproduktivnějším hráčem soutěže.

Osmadvacetiletý útočník stihl kromě dvou sezon v Boleslavi také dva roky v AHL, nastoupil také na čtyřech světových šampionátech.

„Róbert je komplexní hokejista s obrovským ofenzivním potenciálem. Rád tvoří hru a je velmi nebezpečný v přesilových hrách. Když jsme se ujistili, že jde o bezproblémového kluka do kabiny, tak jsme při jeho angažování neváhali ani vteřinu. Moc se těším na vzájemnou spolupráci,“ uvedl trenér Liberce Filip Pešán.

Lantoši byl loni nejproduktivnějším hráčem Boleslavi, v 50 zápasech stihl 20 gólů a 27 asistencí. Po sezoně chtěl odchovanec Prievidze zamířit do zahraničí, avizoval svůj zájem přestoupit do Švýcarska, nové angažmá ale nakonec našel v Liberci.

Ohodnoť článek

Foto Bílí Tygři Liberec

Štítky bílí tygři, hokej, liberec, lantoši

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Pikantní přestup. Tygři získali z Boleslavi slovenského reprezentanta  |  Hokej  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.