Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Úterý 24. září 2024  |  Svátek má Jaromír
Bez reklam

Tygři doma nevyhráli ani napodruhé. Litvínovu podlehli 2:4

Dvě venkovní výhry a dvě domácí prohry. Taková je dosavadní bilance libereckých hokejistů v začínající sezoně. Fanoušky v liberecké areně nepotěšili ani ve druhém zápase, když podlehli Litvínovu, a to znovu 2:4.

Utkání bylo od úvodu rušné. V páté minutě šel na trestnou domácí Musil, ale Liberec měl paradoxně dvě gólové šance. Jenže do vedení šli hosté. Po devíti minutách hry se trefil McIsaac – 0:1. Liberec bleskově odpověděl ranou Faško-Rudáše 1:1. Liberec měl i další šance, využil ale jen jednu, minutu před koncem třetiny druhým gólem skóroval Faško-Rudáš. Jenže Litvínov také rychle vyrovnal. Hlava pálil hned po buly a Král na jeho ránu nestačil zareagovat.

A ve 25. minutě hosté vedli. McIsaac v přesilovce napřáhl na modré a propálil Krále – 2:3. Ve 36. minutě bylo pro domácí ještě hůř. Galvas ztratil puk, který získal Koblasa, ten našel Sandberga a bylo to o dva – 2:4.

Ve třetí třetině měli oba týmy šance na skórování, branky už ale nepřibývaly. Dvě minuty před koncem navíc svůj tým oslabil Flynn, který dostal trest na 2+2 minuty a domácí tak neměli síly na zvrat.

Bílí Tygři - HC Litvínov 2:4 (2:2, 0:2, 0:0)

Branky a nahrávky: 10. Faško-Rudáš (Ivan, Vlach), 19. Faško-Rudáš (Filippi, Ivan) – 10. McIsaac (Sandberg), 20. Hlava (D. Kaše, O. Kaše), 25. McIsaac (O. Kaše), 36. Sandberg (Koblasa). Rozhodčí: Hribik, Jaroš – Kajínek, Ondráček. Vyloučení: 8:5. Využití: 2:1. V oslabení: 0:0. Diváci: 4036. Střely na branku: 22:24. Průběh utkání: 0:1, 2:1, 2:4.

Bílí Tygři Liberec: Král (Kváča) – Ivan, Krutil, Aubrecht, Melancon, Derner (A), Galvas, Petrovický – Ryšavý, Filippi (C), Faško-Rudáš – Flynn, A. Musil, Lantoši – Kelly Klíma, Jansa, Thomas – Zachar, Vlach (A), Handl – Peterek.

HC VERVA Litvínov: Zajíček (M. Tomek) – Zile, Baláž, Zeman, McIsaac, Polášek, Husinecký – Koblasa, Sukeľ (C), Sandberg – Hlava, D. Kaše (A), O. Kaše (A) – Maštalířský, Gut, Pekař – Čech, Jícha, Havelka.

Ohodnoť článek

Foto Se svolením Bílých Tygrů Liberec

Štítky bílí tygři, hokej, liberec, litvínov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Tygři doma nevyhráli ani napodruhé. Litvínovu podlehli 2:4  |  Hokej  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.