Počasí dnes8 °C, zítra9 °C
Pátek 4. října 2024  |  Svátek má František
Bez reklam

Tygři v Třinci smazali třígólovou ztrátu, nakonec ale nemají ani bod

Liberečtí hokejisté zavítali na led Třince. V druhé třetině prohrávali už 0:3, dokázali ale vyrovnat. Utkání ale nakonec patří domácím, kteří v závěru ještě třikrát skórovali, dvakrát do prázdné brány.

Branky začaly padat až ve druhé třetině. Hned ve 22. minutě dorážel Addamo a odšpuntoval zápas. Na začátku 35. minuty navíc zvýšil Sikora a o minutu později navíc Hudáček poslal zpoza brány puk před Krále a jeden z obránců si jej srazil do sítě – 3:0.

Liberec se ale dokázal vrátit. Nejprve ještě ve druhé třetině snížil Filippi a ve 47. minutě dal na 3:2 Vlach. O dvě minuty později pak v přesilovce pálil znovu Filippi a bylo vyrovnáno.

Liberec byl na koni utkání se ale podařilo na svou stranu zlomit domácím. V 57. minutě se radoval Kundrátek a vítězství pak do prázdné brány pečetili Daňo a Hrehorčák.

Oceláři Třinec - Bílí Tygři 6:3 (0:0, 3:1, 3:2)

Branky a nahrávky: 22. Addamo (Teplý, Kundrátek), 35. Sikora (Teplý, Kundrátek), 36. Hudáček (Daňo), 57. Kundrátek (Kurovský), 59. Daňo (Cienciala), 60. Hrehorčák (Dravecký, Adámek) – 37. Filippi (Faško-Rudáš, Ivan), 47. Vlach (A. Musil), 49. Filippi (Lantoši, Melancon). Rozhodčí: Šír, Cabák – Lederer, Rožánek. Vyloučení: 2:4. Využití: 1:1. Diváci: 4705. Střely na branku: 36:21. Průběh utkání: 3:0, 3:3, 6:3.

HC Oceláři Třinec: Kacetl (Švančara) – Marinčin (A), Smith, Kundrátek, Nedomlel, Adámek, Jank, Mrtka – Hudáček, Nestrašil, Daňo – Kurovský, Vrána (C), Cienciala – Addamo, Roman, Teplý – Hrehorčák, Čacho, Dravecký (A) – Sikora.

Bílí Tygři Liberec: Král (Kváča) – Galvas, Ivan, Melancon, Aubrecht, Krutil, Derner, Petrovický – Faško-Rudáš, Filippi (C), Lantoši – Thomas, Bulíř (A), Flynn – Kelly Klíma, A. Musil, Ryšavý – Zachar, Vlach (A), Petrovský – Jansa.

Ohodnoť článek

Foto Se svolením Bílých Tygrů Liberec

Štítky bílí tygři, hokej, liberec, třinec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Tygři v Třinci smazali třígólovou ztrátu, nakonec ale nemají ani bod  |  Hokej  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.