Počasí dnes8 °C, zítra9 °C
Pondělí 14. října 2024  |  Svátek má Agáta
Bez reklam

Další oslabení Bílých Tygrů, několik týdnů bude kvůli zranění chybět i kapitán Tomáš Filippi

Bílí Tygři Liberec se budou muset v následujících týdnech obejít bez kapitána Tomáše Filippi, který se od pátečního utkání s Pardubicemi potýká se zraněním v dolní části těla. Na marodce má přitom liberecký hokejový tým i obránce Radima Šimka, útočníka Michala Bulíře a obránce Vojtěcha Budíka.

„Na začátku sezony se Tygrům bohužel nevyhýbají zranění. Hned úvodní zápas s Kometou Brno byl osudový pro Radima Šimka, který je stále v rekonvalescenci. Ještě před startem soutěže laborovali se zraněním Michal Bulíř s Vojtěchem Budíkem, kteří jsou znovu na marodce. Tu teď rozšířil také kapitán Tomáš Filippi, jenž si v souboji s pardubickým Dynamem přivodil zranění v dolní části těla,“ říká mluvčí libereckých Bílých Tygrů Martin Kadlec.

Týmu bude dvaatřicetiletý útočník Tomáš Filippi chybět v řádu týdnů. Na svém kontě má v této sezóně po devíti odehraných zápasech dva góly a tři asistence.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto se svolením Bílých Tygrů Liberec

Štítky sport, hokej, Liberec, Bílí Tygři, zranění

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Další oslabení Bílých Tygrů, několik týdnů bude kvůli zranění chybět i kapitán Tomáš Filippi  |  Hokej  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.