Počasí dnes12 °C, zítra14 °C
Pátek 25. října 2024  |  Svátek má Beáta
Bez reklam

Tygři dotáhli proti Brnu třígólový rozdíl, nakonec ale odcházejí bez bodu. Na domácím ledě podlehli Kometě 3:4

V utkání s Kometou Brno před sebou měli Tygři nepříjemnou úlohu v podobě stahování třígólového manka. Díky dvougólovému Oscaru Flynnovi a dorážejícímu Jakubu Šedivému ale tuto překážku překonali a rázem byl stav nerozhodný. Ještě před koncem třetí části ale přišel se čtvrtou trefou Komety Jan Ščotka, na což již svěřenci Filipa Pešána nedokázali odpovědět. Bílí Tygři Liberec podlehli doma Kometě Brno 3:4.

Velmi aktivní start utkání přinesl gólové šance na obou stranách, jako první se ale skóre měnilo ve prospěch Komety. Jakub Kos se dostal k dorážce v brankoviště a dopravil kotouč do liberecké sítě - 0:1. Tygři se následně pokoušeli o reakci, gólman hostů Postava ale jejich příležitosti zneškodnil.

Na počátku druhé třetiny využilo Brno zaváhání v liberecké obraně a osamocený Brandon Davidson z levého kruhu navýšil vedení svého mužstva - 2:0. Ještě před polovinou duelu přidal třetí gól Jihomoravanů Adam Zbořil mezi Královy betony, s bleskovou odpovědí v podobě rány příklepem ale přišel Oscar Flynn - 1:3.

Ve 49. minutě to byl opět Oscar Flynn, po jehož ráně z první v přesilovce byly šelmy rázem na dostřel - 2:3. O to větší radost zavládla na liberecké střídačce pár chvil nato, kdy se trefil v této sezóně poprvé startující Jakub Šedivý z hranice brankové čáry - 3:3.

Tento stav ale neměl dlouhého trvání, jelikož se po brance Jana Ščotky z pravého kruhu přiklonilo vedení zpět na stranu soupeře. Tygři podnikli ve zbytku zápasu velký závěrečný nápor, Kometa již ale zvrat nedovolila a odváží si z Liberce tři body.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto HC Bílí Tygři Liberec/Jiří Princ

Štítky hokej, extraliga, Liberec, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Tygři dotáhli proti Brnu třígólový rozdíl, nakonec ale odcházejí bez bodu. Na domácím ledě podlehli Kometě 3:4  |  Hokej  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.