Počasí dnes13 °C, zítra13 °C
Neděle 27. října 2024  |  Svátek má Šarlota / Zoe
Bez reklam

Tygři v zápase s Vítkovicemi selhali a odvážejí si vysokou porážku 7:0

Bílí Tygři Liberec v 15. kole hokejové extraligy utrpěli na ledě Vítkovic debakl 7:0. Po půlce základní hrací doby prohrávali 4:0 a do konce utkání inkasovali ještě třikrát. Propadli se tak na předposlední místo tabulky.

Tygři nezačali dobře. Už po 27 vteřinách vedli díky rychlému protiútoku domácí, za které se prosadil Chad Yetman. Náskok domácích se zvýšil, když Marek Kalus přihrál Patriku Zdráhalovi, který vstřelil druhý gól. Liberečtí odcházeli do kabin s dvoubrankovým mankem.

Ve druhé třetině měli Tygři střeleckou převahu, ale nedokázali překonat vítkovickou obranu, vedenou dobře chytajícím Lukášem Paříkem. Naopak Vítkovice opět skórovaly, když ve 30. minutě Jindřich Abdul v přesilovce přesně zakončil, a poté přidal další gól po úniku.

V závěrečné části hry pokračovala dominace domácích. Ve 45. minutě využil Robert Bukarts třetí přesilovku a zvýšil na 5:0. Martin Dočekal přidal ve 48. minutě šestý gól po přihrávce Valentina Claireauxe, a Marek Kalus uzavřel skóre na konečných 7:0 využitím čtvrté přesilovky.

HC Vítkovice Ridera – Bílí Tygři Liberec 7:0 (2:0, 2:0, 3:0)

Branky a nahrávky: 1. Yetman (Nellis, Abdul), 13. Zdráhal (Kalus, Košťálek), 30. Abdul (Kalus), 31. Abdul (Yetman, Auvitu), 45. Roberts Bukarts (Auvitu), 48. Dočekal (Claireaux), 58. Kalus (Abdul). Rozhodčí: A. Jeřábek, T. Mejzlík – V. Lederer, P. Blažek. Vyloučení: 2:4. Využití: 100% : 0%. Diváci: 4 890. Střely na branku: 36:27.

HC Vítkovice Ridera: Pařík (Klimeš) – Marcel, Košťálek, Auvitu, Demel, Mikuš (C), Percy, L. Kovář – Abdul, Yetman, Nellis – Kalus (A), Barinka, Zdráhal (A) – Roberts Bukarts, Hladonik, Hašek – Dočekal, Claireaux, Lednický.
Trenér: David Bruk

Bílí Tygři Liberec: Kváča (Král) – Ivan, Galvas, Aubrecht, Melancon, Petrovický, Krutil – Bulíř (A), A. Musil, Kelly Klíma – Flynn, Faško-Rudáš, Lantoši – Zachar, Vlach (C), Thomas – Petrovský, Jansa, Ryšavý.
Trenér: Filip Pešán

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Se souhlasem Bílých Tygrů Liberec

Štítky Bílí Tygři, hokej, Liberec, Vítkovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Tygři v zápase s Vítkovicemi selhali a odvážejí si vysokou porážku 7:0  |  Hokej  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.