Počasí dnes13 °C, zítra12 °C
Pondělí 28. října 2024  |  Svátek má Státní svátek
Bez reklam

Není čas mít hlavu dole, musíme všechno změnit, říká po těžké porážce Tygrů útočník Vlach

Patnácté kolo extraligy, v jehož rámci se Bílí Tygři Liberec představili na vítkovickém ledě, dopadlo pro liberecký hokejový tým katastrofálně. Šelmy se nedokázaly prosadit ani jednou, naopak Ostravané skórovali hned sedmkrát. O pocity z vysoké porážky se následně podělil Jaroslav Vlach.

Tento zápas můžeme pravděpodobně považovat za jeden z těch nejhorších, jaký jste v tygřím dresu zažil. Jak se taková prohra zrodí?

Těžko se mi pro to hledají slova. Prohráli jsme už několikáté utkání v sezoně a za mě to tentokrát byla jedna velká ostuda. Musíme se omluvit fanouškům a všem lidem, kteří se o nás starají. Každý den se bavíme o tom, jak bychom se měli zlepšit a jak bychom měli hrát, ale když přijdeme na led, tak to tam není. Hodnotí se mi to velmi špatně. Prohry se stávají, ale musí to být po nějakém výkonu. Ten tam vůbec nebyl a opravdu jsem se styděl.

Je to i o tom, že je aktuálně mnoho hráčů mimo hru?

Samozřejmě je to citelná ztráta, ale nemůžeme se na to vymlouvat. Pořád jsme extraligový tým a to, co jsme předvedli, nemělo s extraligou nic společného. Máme zraněné klíčové hráče, ale náš výkon ani tak neodpovídá tomu, co bychom měli předvádět.

Na konci duelu už bylo vidět, že jste v sobě jen těžko hledali sílu dohrát zápas se ctí.

Je to taková ohraná písnička. Třetí třetinu jsme chtěli odehrát tak, abychom se nastartovali, což se nestalo. Nebýt Petra Kváči, nevím, kde by se skóre zastavilo. Bylo hned několik situací, při kterých nás držel a my jsme se na něj úplně vykašlali tím, že jsme si nechali dát sedm gólů.

Zítra se představíte na domácím ledě, co do té doby musíte udělat?

V úterý hrajeme znovu a není čas na to mít hlavy dole. Řešíme to každý den, není nám to jedno, ale důležité je to přenést na led a ne se o tom jenom bavit. Do příště zkrátka musíme všechno změnit a být úplně jiný tým.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto se svolením Bílých Tygrů Liberec

Štítky hokej, extraliga, Liberec, Bílí Tygři Liberec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Není čas mít hlavu dole, musíme všechno změnit, říká po těžké porážce Tygrů útočník Vlach  |  Hokej  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.