Počasí dnes3 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Tygři mají posilu do obrany. Ze Švédska přichází Martin Ševc

Zkušeného beka ulovili liberečtí Bílí Tygři. Tříletou smlouvu s týmem podepsal Martin Ševc, který si loni zahrál na mistrovství světa v Bělorusku a stále patří do širšího kádru reprezentace. Do Liberce a české extraligy se vrací po působení ve švédském týmu Skelleftea.

Ševc nebyl přesvědčený, zda se chce do české nejvyšší soutěže vrátit, nakonec ho ale zlákala vize libereckých Tygrů. "Je tu spousta mladých a šikovných kluků, Bílí Tygři mě zaujali hlavně svým hladem po úspěchu. Chceme určitě také zabojovat v Lize mistrů a postoupit ze skupiny," prohlásil Martin Ševc na tiskové konferenci, na které ho klub představil.

"Jsem rád, že se nám Martinův příchod podařilo dojednat. Měl několik nabídek, ale podepsal u nás, čehož si cením. Je to hráč, který neumí a nechce prohrávat, navíc má vzorný přístup. Věřím, že vedle něj vyrostou další reprezentační obránci," řekl trenér týmu Filip Pešán.

Pro Tygry tak jde před sezonou už o třetí významnou posilu. Opět jde o hráče, který se vrací do extraligy. Už dříve Liberec podepsal Michala Birnera a Michala Řepíka.

Autoři

Štítky Martin Ševc, Bílí Tygři Liberec, Švédsko, Mistrovství světa v ledním hokeji, Extraliga ledního hokeje, Skellefteå AIK, Bělorusko, Liga mistrů UEFA, Filip Pešán, Michal Řepík

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Tygři mají posilu do obrany. Ze Švédska přichází Martin Ševc  |  Hokej  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.