Počasí dnes3 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Tygři se utkají se Spartou o první místo v tabulce

Hokejisté Liberce se dnes můžou posunout na první místo extraligové tabulky. V cestě jim stojí Sparta. Aktuálně jsou Pražané s dvanácti body druzí, Bílí Tygři jsou třetí jen kvůli horšímu skóre. V čele je třináctibodová Mladá Boleslav. Utrkání začíná dnes v 18:00 v Home Credit Areně.

"Sparta je těžký soupeř, což dokázala i tím, že v minulém kole dokázala bodovat na ledě Litvínova. Osobně ji řadím mezi dva nejlepší týmy v extralize," řekl trenér domácích Filip Pešán.

Z Home Credit Areny se v probíhající extraligové sezoně zatím stala nedobytná tvrz. Přestože už pod Ještěd přicestovali soupeři, jako úřadující šampioni z Litvínova, do té doby neporažený Hradec nebo silný Třinec, všichni se vraceli z Liberce s prázdnou.

Štítky HC Sparta Praha, Bílí Tygři Liberec, BK Mladá Boleslav, Home Credit Arena, HC Verva Litvínov, Home Credit, Filip Pešán, HC Oceláři Třinec, Ještěd

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Tygři se utkají se Spartou o první místo v tabulce  |  Hokej  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.