Počasí dnes7 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Tygři vedou extraligu. Teď je ale čeká těžká zkouška v Litvínově

Jako noc a den je zatím ta minulá a současná sezona. Zatímco loni se Tygři plácali u dna, po čtrnácti zápasech nového ročníku zatím okupují příčku nejvyšší. Po hubených sezonách jde o příjemný stav. Ten ale nyní Tygři musí potvrdit na ledě úřadujícího mistra z Litvínova. Začíná se v pátek v 17.30.

Litvínov se pomalu probírá z mistrovské kocoviny, zatím to ale stačí pouze na jedenácté místo. Když už dokázal tři zápasy v řadě bodovat, přišly dvě porážky na ledě Zlína a Vítkovic. Vždy ale o gól. V tomto rozpoložení nyní přivítá Litvínov Bílé Tygry.

A Tygři mají náladu výbornou. Vítězí i v zápasech, kdy se jim úplně nedaří, naposledy vstřelil Jakub Valský vítězný gól proti Kometě Brno tři vteřiny před koncem základní hrací doby. "Myslím, že jsme si z duelu zasloužili více bodů, a za to, že to jsou rovnou tři, jsme vděční," okomentoval poslední utkání trenér Filip Pešán.

To už je ale minulost a Tygři doufají v další tři body ze stadionu soupeře. S Litvínovem se Liberečtí utkali už v 53 duelech, šestadvacetkrát zvítězili. V posledním měření sil Tygři doma porazili Litvínov 4:1.

Hned v neděli pak Tygři doma hostí od 16 hodin Plzeň.

Autoři | Foto hcbilitygri.cz

Štítky HC Verva Litvínov, PSG Zlín, HC Vítkovice Ridera, Bílí Tygři Liberec, HC Kometa Brno, Jakub Valský, HC Škoda Plzeň, Filip Pešán

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Tygři vedou extraligu. Teď je ale čeká těžká zkouška v Litvínově  |  Hokej  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.