Počasí dnes9 °C, zítra6 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

Po pauze se hraje Extraliga. Tygři vyzvou doma Mladou Boleslav

Bruslaře z Mladé Boleslavi i s řadou libereckých odchovanců vyzve v pátek v 18 hodin soubor Bílých Tygrů. Půjde o prestižní souboj, navíc Liberečtí mají Boleslavi co vracet, protože v prvním utkání na jejím ledě podlehli 1:3. Tygři si chtějí vylepšit náladu po vypadnutí z Ligy mistrů, Boleslav doma ve středu podlehla Zlínu po nájezdech.

Zápasy s Boleslaví jsou vždy vyhecované. Jen si pojďme vypočítat, kdo všechno s libereckou minulostí za středočeský tým hraje – Lukáš Pabiška, Tomáš Klimenta, Václav Kočí, Tomáš Urban, Jan Holub, Ctirad Ovčačík, Marek Trončinský, Michal Bárta, to už je pořádná porce exliberečáků, kteří se proti svému klubu budou chtít rozhodně vytáhnout.

Už minulý zápas na ledě Boleslavi skončil vítězstvím domácích, teď ale zase chtějí tři body Tygři, kteří stále vedou tabulku a jistě se chtějí naladit na vítěznou vlnu i po dvou porážkách v Lize mistrů od švýcarského Davosu. Výkon Tygrů v tomto dvojzápase byl ale velmi dobrý a sami hokejisté mluvili o zkušenostech, které nabrali.

Zápas s Boleslaví začíná v Home Credit areně v 18 hodin.

Autoři | Foto hcbilitygri.cz

Štítky BK Mladá Boleslav, Liga mistrů UEFA, Bílí Tygři Liberec, PSG Zlín, Tomáš Klimenta, Lukáš Pabiška, Václav Kočí, Tomáš Urban, Jan Holub, Ctirad Ovčačík

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Po pauze se hraje Extraliga. Tygři vyzvou doma Mladou Boleslav  |  Hokej  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.