Počasí dnes17 °C, zítra19 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Tygři v dohrávce jedou na led pražské Sparty. Vyhrají venku pošesté v řadě?

Pětkrát za sebou zvítězili liberečtí Bílí Tygři na ledě svých soupeřů. Naposledy v neděli předvedli skvělý obrat v Třinci, kde vyhráli 3:2 v prodloužení. Teď je čeká další prestižní souboj – na ledě pražské O2 areny se jako vedoucí tým extraligy pokusí obrat o body Spartu. Utkání začíná v 18:30.

Tygři v neděli začali třízápasovou šňůru na ledě soupeřů. V Třinci přitom na začátku druhé třetiny prohrávali už 0:2, ale ještě do pauzy skóre vyrovnali a v prodloužení rozhodl Branko Radivojevič.

Dnes je čeká Sparta, která je v tabulce třetí o šest bodů za vedoucími Tygry. Pokud by Liberec dohrávku zvládl, dostal by se už na šestibodový rozdíl před druhou Pzní.

Tygry zdobí vyrovnaný kádr, kdy každá řada může dát gól (Liberec má třetí nejproduktivnější útok s 62 brankami) a pyšní se i nejlepší obranou (s Mladou Boleslaví mají oba týmy 43 inkasovaných gólů).

V posledních utkání ale nejvíce řádí slavistická dvojice ze třetího útoku Petr Jelínek (8+10) a Lukáš Krenželok, který má v posledních šesti utkáních bilanci 6+4.

Autoři | Foto hcbilitygri.cz

Štítky AC Sparta Praha, Bílí Tygři Liberec, HC Oceláři Třinec, O₂ arena, Branko Radivojevič, FK Mladá Boleslav, Petr Jelínek, Lukáš Krenželok

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Tygři v dohrávce jedou na led pražské Sparty. Vyhrají venku pošesté v řadě?  |  Hokej  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.