Počasí dnes9 °C, zítra6 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

Sváteční odpoledne zpestří hokej – vedoucí Tygři přivítají druhý Hradec

Liberečtí hokejisté o Vánocích nezahálí. Nejprve v úterý vyhráli 3:1 na ledě Plzně, v sobotu pak nastoupí doma proti Hradci Králové. Tygři přitom útočí na klubový rekord, vyhráli totiž posledních sedm zápasů v řadě. Připojí i osmý? Zápas s ne úplně oblíbeným soupeřem startuje v 16 hodin.

A půjde jistě o velice zajímavý duel, utká se totiž první s druhým, i když mezi oběma týmy je desetibodový rozdíl. Hradec se zvedl poté, co vyměnil trenéry, s novým koučem Kýhosem pak naposledy rozstřílel Litvínov 5:1.

Jenže i Libereckým se daří, když vyhráli v Plzni 3:1. Hradec ale není pod Ještědem moc oblíbený soupeř. V posledním utkání sice Liberec v Hradci vyhrál v prodloužení, domácí ale byli více než vyrovnaným týmem. Celkem se Liberec s Hradcem střetl desetkrát, čtyřikrát vyhrál za tři body, třikrát prohrál bez bodu a dvě utkání vyhrál po prodloužení.

Tygři v sobotním utkání mohou přepsat historii. Vyhráli totiž sedm utkání v řadě, což se jim dosud povedlo třikrát. V sezoně 2007/2008 sérii překazila Sparta, v sezoně 2011/2012 Kladno a loni zase Vítkovice.

Autoři | Foto hcbilitygri.cz

Štítky HC Škoda Plzeň, Mountfield Hradec Králové, Vánoce, Bílí Tygři Liberec, HC Verva Litvínov, HC Vítkovice Ridera, HC Sparta Praha, Rytíři Kladno, Ještěd

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Sváteční odpoledne zpestří hokej – vedoucí Tygři přivítají druhý Hradec  |  Hokej  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.