Počasí dnes3 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Pět spolužáků z jedné třídy liberecké základky bojuje na mistrovství světa

Dominik Lakatoš, Jan Ordoš, Pavel Zacha, Aleš Stezka a Filip Chlapík. Co má tahle pětice společného? Chodili spolu do jedné třídy základní školy U Školy a teď jsou spolu v jednom týmu na juniorském hokejovém šampionátu, který pro český tým začal v sobotu zápasem proti Rusku. Liberečtí Bílí Tygři tak mají na mistrovství veliké zastoupení.

A to ještě v bráně stál další bývalý liberecký hráč Vítek Vaněček. Tygři se mohou vůbec chlubit skvělou prací s mládeží, těsně před šampionátem z nominace vypadl další extygr Filip Pyrochta a v širší nominaci figuroval i obránce Tomáš Havlín.

Z šestice Tygrů se v úvodním zápase MS představilo hned pět z nich. Pavel Zacha jako centr prvního útoku, v druhém zase hrál Lakatoš s Chlapíkem. V sestavě se objevil i Jan Ordoš. Jediným, kdo si tak nezahrál, byl druhý gólman Aleš Stezka.

Pokud chcete sledovat, jak se klukům z liberecké základky povede dále, už v pondělí ve 13 hodin nastoupí proti Slovákům.

Autoři | Foto hcbilitygri.cz

Štítky Mistrovství světa v ledním hokeji, Pavel Zacha, Filip Chlapík, Dominik Lakatoš, Aleš Stezka, Jan Ordoš, Bílí Tygři Liberec, Rusko, Vítek Vaněček, Filip Pyrochta

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Pět spolužáků z jedné třídy liberecké základky bojuje na mistrovství světa  |  Hokej  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.