Počasí dnes16 °C, zítra19 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Další skvělé představení Tygrů. Chomutov rozstříleli 7:1!

Liberec jede! I v 34. extraligovém kole Tygři potvrdili, že jsou ve formě a v domácím zápase doslova přejeli ambiciózního nováčka z Chomutova 7:1. Už po první třetině bylo hotovo, Liberec ji vyhrál 5:1. Zbytek zápasu se už jen bavil a Valský nakonec přidal ještě dvě branky, po jedné v každé třetině.

Od začátku utkání bylo jasné, kdo že je na libereckém ledě. Už v sedmé minutě se ve vlastním oslabení dorážkou střely Vlacha prosadil Petr Jelínek. Ve třinácté minutě pálil Derner a jen o minutu později skóroval Birner – 3:0. O další minutu později se poprvé trefil Řepík a v osmnácté minutě už to bylo 5:0, když se podruhé mezi střelce zapsal Řepík. Skvělé představení v první třetině tak lehce pokazil chomutovský Valach, který pět vteřin před sirénou propálil Lašáka.

Další dvě třetiny už se dohrávaly více méně z povinosti, přesto Tygři ještě dvakrát udeřili, konkrétně Jakub Valský. Více než pět a půl tisíce diváků se hokejem skvěle bavilo, v závěru probíhaly arénou mexické vlny.

34. kolo Tipsport extraligy

Bílí Tygři Liberec – Piráti Chomutov 7:1 (5:1, 1:0, 1:0)

7. Jelínek (Vlach), 13. Derner (Mojžíš), 14. Birner (Vampola, Řepík), 15. Řepík (Birner), 18. Řepík (Ševc), 40. Valský (Vampola), 58. Valský (Birner) – 20. Valach (Červenka)

Střely na branku: 42:25
Vyhrané buly: 36:33
Vyloučení: 7:9
Využití: 4:1
Góly v oslabení: 1:0

Diváci: 5667

Sestavy:
Bílí Tygři Liberec: Lašák (Schwarz) – Šimek, Ševc, Mojžíš, Derner, Vitásek, Výtisk "C", Plutnar – Řepík, Vampola, Birner – Bakoš, Bulíř, Radivojevič – Valský, Jelínek, Krenželok – Stránský, Lakatoš, Vlach.
Trenér: Filip Pešán.

Piráti Chomutov: Čech (od 14. Kopřiva) – Rutta, Skinner, Valach, Jánošík, Harant, Pereťagin, Dlapa – Červenka, Růžička ml., Vondrka "C" – Květoň, Račuk, Tomica – Hřebejk, Ölvecký, Sklenář – Chlouba, Dušek, Veselý.
Trenér: Vladimír Růžička.

Rozhodčí: Hodek, Čech – Kajínek, Zavřel.
 

Autoři | Foto Jiří Princ

Štítky Piráti Chomutov, Bílí Tygři Liberec, Jakub Valský, Petr Jelínek, Extraliga ledního hokeje, Vladimír Růžička, Filip Pešán

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Další skvělé představení Tygrů. Chomutov rozstříleli 7:1!  |  Hokej  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.