Počasí dnes4 °C, zítra3 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Jablonecký obránce inzultoval v hokejovém utkání s Táborem rozhodčího

Probíhá třetí třetina utkání druhé hokejové ligy a domácí Tábor vede nad Jabloncem 3:0. O vítězi je zřejmě rozhodnuto, přesto má být bezmála patnáct set diváků svědky nepochopitelné události. Tábor rozjíždí útočnou akci a většina pohledů směřuje k jablonecké brance, poblíž poloviny hřiště se ale odehrává něco úplně jiného.

Hlavní rozhodčí Patrik Vokřál leží na ledě a nehýbe se. První reagují čároví rozhdočí, kteří se ke svému kolegovi sjíždějí a po krátké úvaze zápas předčasně ukončují v čase 49:26. Jak se ale hlavní rozhodčí ocitl na ledě? Jen málokdo viděl, co se stalo. „Co se stalo, jsem přímo neviděl, ale prý jeden z hostů sekl rozhodčího. Dopadlo to, jak to dopadlo, ale tohle do hokeje nepatří," líčí táborský fanoušek Lukáš Kratochvíl

Pozdější zprávy toto svědectví potvrdily. Jablonecký obránce Martin Tondr, který je mimo jiné také masérem extraligové Boleslavi, sekl Patrika Vokřála do oblasti krku, a ten na pár chvil ztratil vědomí. 

Hráčův prohřešek jistě půjde před disciplinární komisi. Jaký trest mu hrozí? Podívejme se na jiný případ podobné situace na jihu Čech. Čtrnáctého prosince 2013 se v utkání Juniorské ligy mezi Pískem a Strakonicemi pokusil strakonický Marek Kordík inzultovat rozhodčího, za což mu disciplinární komise vyměřila zastavení činnosti na půl roku. Jemu se ale inzultace nepovedla tak „dobře" jako Tondrovi. Jablonecký obránce tak může očekávat vyšší trest.

Autoři | Foto Štefan Haragal

Štítky Tábor, Jablonec, hokej, BK Mladá Boleslav, Juniorská liga, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jablonecký obránce inzultoval v hokejovém utkání s Táborem rozhodčího  |  Hokej  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.