Počasí dnes7 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Bílí Tygři v pátek převezmou Prezidentský pohár. Buďte u toho!

Bílí Tygři si s předstihem už v 50. extraligovém kole, díky výhře 8:4 nad Zlínem, pojistili první příčku tabulky a potřetí ve své extraligové historii se stanou vítězi základní části nejvyšší hokejové soutěže. Za to před utkáním s Karlovými Vary v pátek 4. března převezmou Prezidentský pohár. Slavnostní ceremoniál odstartuje v 18:00.

Pohár pro vítěze základní části předá prezident ČSLH Tomáš Král a to přímo do rukou hlavních představitelů klubu - prezidenta Petra Syrovátka a generálního manažera Ctibora Jecha. „Hráči samotní se poháru dle tradice nedotknou. Ceremoniálu se zúčastní rovněž některé z bývalých opor Bílých Tygrů, které se před deseti lety zasloužily o první dvě výhry základní části extraligy. Na ledové ploše budou zároveň představeny prapory s připomínkou těchto vítězství. V nové sezóně ozdobí tyto 3 zástavy strop Home Credit Areny,“ dodal mluvčí klubu Martin Kadlec.

Téměř ihned poté, co Bílí Tygři převezmou Prezidentský pohár do své péče, poputuje cenný originál „mezi diváky“. V přestávce mezi 1. a 2. třetinou bude trofej vystavena vedle infopultu na ochozu Home Credit Areny. Ve druhé přestávce se pak pohár přestěhuje do prostor ČS Klubu. Originál putovního Prezidentského poháru budou Bílí Tygři opatrovat až do 2. května, kdy se uskuteční galavečer „Hokejista sezóny 2016“.    

Foto Jiří Princ

Štítky Bílí Tygři Liberec, HC Energie Karlovy Vary, PSG Zlín, Home Credit, Český svaz ledního hokeje, Tomáš Král, Petr Syrovátka, Ctibor Jech, Martin Kadlec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Bílí Tygři v pátek převezmou Prezidentský pohár. Buďte u toho!  |  Hokej  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.