Počasí dnes8 °C, zítra9 °C
Sobota 5. října 2024  |  Svátek má Eliška
Bez reklam

Předprodej na semifinále startuje už dnes pro permanentkáře. Ve čtvrtek půjde do prodeje zbytek vstupenek

Tygři sice ještě ani neznají soupeře pro semifinále hokejové extraligy, vstupenky pro permanentkáře jdou ale do prodeje už dnes. O dva dny později pak bude zahájen prodej všech neobsazených míst na první dva domácí zápasy. Předprodej vstupenek byl zahájen už v 6 hodin ráno. Pokud se vám nechce stát fronta, lístky půjdou koupit v sítí TicketPro na všech místech v kraji.

Majitelé permanentek ze základní části sezóny 2015/2016 pak mají opět předkupní právo na vstupenky. Tohoto práva mohou využít od úterý 22. 3. do čtvrtka 23. 3. Lístky budou vydávány pouze po předložení permanentní vstupenky. „Každý majitel permanentky si kromě vstupenky na své sedadlo ze základní části může zakoupit i vstupné na jiná místa. Maximální počet je však omezen na 4 vstupenky na jednu permanentku,“ řekl mluvčí klubu Martin Kadlec.

Ve čtvrtek zbytek vstupenek

Ve čtvrtek 24. března bude zahájen volný prodej všech neobsazených míst v Home Credit Areně, tedy včetně těch sedadel, která byla v základní části obsazena permanentkou. „I pro volný prodej bude platit omezení maximálního počtu prodaných vstupenek na jednoho nakupujícího,“ doplnil Kadlec.

Podle něj jsou stejně jako v základní části i v play-off připraveny „plovoucí ceny“ vstupenek. To znamená, že v předprodeji je vstupné levnější, nežli v den zápasu.

Ceny od 180 do 310 korun

Na semifinále se ceny vstupenek pohybují od 180 Kč ve 4 N.P. do 310 Kč v 1. kategorii. V den zápasu si zájemce o lístky připlatí ve všech kategoriích 20 Kč.

I v semifinále budou Bílí Tygři podporovat hokej jako rodinnou záležitost a proto znovu přichystali zlevněné vstupné pro děti do 140 cm. Dětská vstupenka bude stát v předprodeji pouze 100 Kč. Slevy pro studenty, důchodce a držitele karty ZTP nebudou v semifinále nabízeny. Držitelé karty ZTP+P nakoupí zlevněné vstupné za 50 Kč.

Plán prodeje na semifinále

Autoři | Foto hcbilitygri.cz

Štítky vstupenka, semifinále, Extraliga ledního hokeje, Martin Kadlec, Bílí Tygři Liberec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Předprodej na semifinále startuje už dnes pro permanentkáře. Ve čtvrtek půjde do prodeje zbytek vstupenek  |  Hokej  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.