Počasí dnes16 °C, zítra17 °C
Pátek 10. května 2024  |  Svátek má Blažena
Bez reklam

Tygři vydraží 33 mistrovských dresů, aukce se může zúčastnit každý

V pondělí 23. května odstartuje tradiční dražba originálních hráčských dresů Bílých Tygrů Liberec. Letošní aukce bude ovšem výjimečná. Do stoupy totiž půjdou modré dresy, ve kterých Bílí Tygři vybojovali v O2 aréně titul hokejových mistrů. Celkem se v dražbě objeví 33 dresů, tedy téměř kompletní sada širšího kádru týmu. Chybět budou jen jména Petra Vampoly a Jana Stránského, jejichž trikoty „vzaly za své“ během mistrovských oslav.

Velkým lákadlem budou jistě dresy současných reprezentantů Michalů Birnera a Řepíka, Radima Šimka, stejně jako Martina Bakoše. Získat můžete i dresy dalších výjimečných hráčů, kteří se zasloužili o liberecký triumf, například trikoty opor Jána Lašáka, Branka Radivojeviče, Martina Ševce nebo Michala Bulíře.

V aukci samozřejmě nechybí dres s kapitánským „C“ Jana Výtiska, a trochu kuriózně ani dres se jménem sparťanského gólmana Filipa Novotného, který v tygřím brankovišti krátce zaskakoval na konci minulého roku po svém návratu z Novokuzněcku.

Výtěžek z aukce dresů Bílých Tygrů bude věnován Tělovýchovné jednotě Bílých Tygrů Liberec.

Elektronická aukce dresů začíná v pondělí a skončí v neděli 16. června 2016 v 16 hodin. Zúčastnit se může každý, kdo se zaregistruje na internetových stránkách klubu www.hcbilitygri.cz.

Autoři

Štítky dražba, Bílí Tygři Liberec, Petr Vampola, Jan Stránský, Michal Birner, Radim Šimek, Martin Bakoš, Ján Lašák, Branko Radivojevič, Martin Švec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Tygři vydraží 33 mistrovských dresů, aukce se může zúčastnit každý  |  Hokej  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.