Počasí dnes18 °C, zítra20 °C
Neděle 12. května 2024  |  Svátek má Pankrác
Bez reklam

Útočník Radivojevič bude dál hrát za mistrovský Liberec

Branko Radivojevič bude i v další sezoně hrát hokejovou extraligu za mistrovský Liberec. Pětatřicetiletý slovenský útočník podepsal s Bílými Tygry novou roční smlouvu, na které se s vedením klubu domluvil už krátce po oslavách titulu.

"Branko byl jedním z hlavních tahounů v úspěšné sezoně, a to jak na ledě, tak v šatně, kde se těší velkému respektu. Pro mne osobně je tento zkušený útočník jedním z hlavních kandidátů na post kapitána týmu pro příští sezonu," uvedl v tiskové zprávě trenér a sportovní ředitel Filip Pešán.

Nejzkušenější hráč současného libereckého kádru se zkušenostmi z NHL i KHL přišel na sever Čech v průběhu sezony 2014/15 z Trenčína. Liberec je jeho druhým extraligovým působištěm, v době výluky NHL v ročníku 2004/05 hrál za Vsetín. Z mistrovství světa má Radivojevič stříbro a bronz.

Autoři | Foto Jiří Princ

Štítky Bílí Tygři Liberec, Branko Radivojevič, Extraliga ledního hokeje, National Hockey League, Kontinentální hokejová liga, Mistrovství světa ve fotbale, Filip Pešán, VHK Vsetín, Česko, Trenčín

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Útočník Radivojevič bude dál hrát za mistrovský Liberec  |  Hokej  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.