Počasí dnes18 °C, zítra14 °C
Neděle 5. května 2024  |  Svátek má Klaudie
Bez reklam

Bílí Tygři zahájí prodej vstupného na první extraligová utkání sezóny už tuto neděli

V neděli 21. srpna zahájí Bílí Tygři předprodej vstupenek na úvodní tři domácí extraligové zápasy sezóny 2016/2017. Návštěvníci, kteří zavítají na první utkání v rámci letošní Champions League s norským Lørenskogem IK, tak budou mít možnost zajistit si s dostatečným předstihem už i místo na zápasy Tygrů v extralize.

Fanoušci si konkrétně budou moci zakoupit vstupenky na úvodní tři domácí duely. Nejprve na veleatraktivní reprízu nedávné finálové série se Spartou Praha (úterý 13. 9. 17:10), dále s Plzní (úterý 20. 9. 18:00) a také s Oceláři Třinec (pátek 23. 9.).

U jednorázového vstupného, stejně jako v uplynulých dvou sezónách, budou v platnosti takzvané „plovoucí ceny“. V praxi to znamená, že v předprodeji budou vstupenky k dostání za výhodnější cenu. Ceny vstupenek v předprodeji se pohybují od 140 Kč (na stání do Fanklubu) do 230 Kč (v I. kategorii).

Děti jen za 1 Kč!

I v nadcházejícím extraligovém ročníku jsme připravili symbolické vstupné pro děti. Pro malé fanoušky do 140 cm výšky budou vstupenky jen za 1 kč a to do kategorií 2. a 3., rovněž do Česká spořitelna klubu a do 4 NP. Děti do 3 let věku mají vstup zdarma. Nárok na levnější vstupenky budou tradičně mít také senioři, studenti a držitelé karet ZTP a ZTP/P.

Stejně jako v předcházejících sezónách bude možný i nákup vstupenek on-line prostřednictvím našich webových stránek a portálu Ticketpro.

Veškeré informace včetně slev či předprodejních míst získáte na bezplatné infolince 800 800 007 nebo na www.hcbilitygri.cz.

Tisková zpráva | Foto Jiří Princ

Štítky vstupenka, Liga mistrů UEFA, Praha, Plzeň, Třinec, Česká spořitelna, bílý tygr

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Bílí Tygři zahájí prodej vstupného na první extraligová utkání sezóny už tuto neděli  |  Hokej  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.