Počasí dnes13 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Bílé Tygřice se týmu Martina Dejdara nezalekly, vybojovaly remízu

V sobotním exhibičním zápase vyzvaly liberecké Bílé Tygřice na ledě Tipsport areny hvězdný tým HC Olymp. Přestože se začátek utkání vyvíjel víc ve prospěch hostů, liberecké hráčky zabojovaly a dokázaly remizovat 12:12.

Celý sobotní program v Tipsport areně byl věnován dětem a jejich rodičům, v předvánoční atmosféře se nejdříve utkaly v minihokeji týmy libereckých a mladoboleslavských mladších žáků, poté již následoval hlavní program, zápas mezi Tygřicemi a mužstvem Martina Dejdara.

Od prvních minut panovala bojovná atmosféra, žádný hráč neodevzdal puk zadarmo. Libereckou obranu však trápil mladý Matěj Dejdar, který již v polovině prvního dějství vstřelil hattrick. Ve druhém dějství se Tygřicím povedlo vyrovnat a ve třetím se dokonce ujaly vedení, avšak závěrečnému drtivému tlaku v posledních minutách zápasu podlehly, když se při závaru před brankou domácích povedlo pražskému týmu puk za brankovou čáru protlačit.

Mezi třetinami soupeři změřili síly v dovednostních soutěžích, brankáři a nejmladší hráči předvedli svou rychlost na bruslích, zkušenější hráči se blýskli šikovností v samostatných nájezdech.

Diváci si užili parádní hokejovou show, děti si samy vyzkoušely střelbu na gólmana, dívky se mohly hlásit u vedoucího týmu Tygřic jako nové posily do kádru. Nicméně kdo nábor promeškal, může se i nadále k družstvu připojit.

Organizátoři byli velmi potěšeni, že i přes nákupní horečky a předvánoční shon se v areně sešel velký počet hokejových fandů, kteří pomohli Tygřicím zvládnout důležité momenty zápasu. Hráči si pro diváky připravili odměnu v podobě 24 gólů, k uvolněné atmosféře přispěli i rozhodčí, jimž smysl pro zábavu a nevšední podívanou nechyběl.

Napsala Anna Cejpová

Exhibiční zápas Bílých Tygřic a Olympu Praha

Neděle, 22. prosince 2013, 09:20

Exhibiční zápas Bílých Tygřic a Olympu Praha
Exhibiční zápas Bílých Tygřic a Olympu Praha

Štítky Martin Dejdar, ČEZ Arena (Pardubice)

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Bílé Tygřice se týmu Martina Dejdara nezalekly, vybojovaly remízu  |  Hokej  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.