Počasí dnes17 °C, zítra19 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Bílí Tygři startují play-out. Vstupenky jsou za padesát korun

Zklamání z nepostupu do předkola play-off musí Bílí Tygři hodit za hlavu, dnes v 18 hodin startují boje v play-out. Liberec je prakticky zachráněn, přesto si musí dávat pozor, za určitých okolností by stále mohl jít do baráže. Do Liberce přijíždí Slavia, vstupenky jsou za 50 korun.

Vzhledem k situaci se asi velká návštěva čekat nedá, proto klub přistoupil alespoň ke zlevnění vstupenek. Navíc pokud dnes Liberec vyhraje a Olomouc prohraje, je rozhodnuto a Tygři se zachrání. I proto hodlá Filip Pešán dát velkou extraligovou šanci mladíkům, kteří hrají za prvoligové Benátky. Tedy pokud dnes večer Tygři uspějí, proti Slavii bude ještě hrát nejslnější sestava. 

Slavia do Liberce přijede hodně nabuzená. Potřebuje se dostat do pohody před baráží, kterou bude hrát. Za celou sezonu ale získala pouhých 42 bodů, navíc behěm sezony vyměnila tři trenéry až nakonec dala šanci asistentu Josefu Beránkovi.

To Liberec je na tom mnohem lépe a až do posledních kol bojoval o postup do předkola play-off. Bohužel lednový výpadek tým o tuto možnost připravil.

První kolo play-out startuje v domácí aréně Tygrů v 18 hodin.

Autoři

Štítky Bílí Tygři Liberec, vstupenka, HC Slavia Praha, HC Olomouc, Filip Pešán, Benátky, Josef Beránek

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Bílí Tygři startují play-out. Vstupenky jsou za padesát korun  |  Hokej  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.