Počasí dnes7 °C, zítra11 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Tygři zahájí prodej vstupného na první extraligová utkání

Už ve čtvrtek 21. srpna zahájí Bílí Tygři předprodej vstupenek na úvodní tři domácí extraligové zápasy sezóny 2014/2015. Návštěvníci, kteří zavítají na utkání Champions League s Kärpätem Oulu nebo s Košicemi, tak budou mít možnost zajistit si s dostatečným předstihem i místo na zápasy Liberce v extralize.

Fanoušci si konkrétně budou moci zakoupit vstupenku na úvodní domácí duel s brněnskou Kometou (12. 9.), s Mountfieldem HK (16. 9.) a také s Oceláři Třinec (21. 9.).

Stejně jako v případě permanentek, tak i u jednorázového vstupného jsou zavedeny takzvané „plovoucí ceny“. V praxi to znamená, že v předprodeji budou vstupenky k dostání za výhodnější cenu, než v den zápasu. Ceny vstupenek v předprodeji se pohybují od 130 Kč (na stání do Fanklubu) do 220 Kč (v I. kategorii). Jsou tedy levnější než v minulých dvou sezónách. Novinkou nadcházejícího extraligového ročníku je pak rodinné vstupné.

Pro čtyřčlenné skupiny, které tvoří dva dospělí a dvě děti je k dispozici vstupenka už za cenu 375 Kč. Za každé další dítě rodiče zaplatí jen 30 Kč. Ještě výhodněji pak vstupné na zápasy pro rodiny s dětmi vyjde po zakoupení „Rodinného balíčku“ na 5 či 10 utkání. 

Stejně jako v předcházejících dvou sezónách bude možný i nákup vstupenek on-line prostřednictvím našich webových stránek a portálu Ticketpro.

Veškeré informace včetně slev či předprodejních míst získáte na bezplatné infolince 800 800 007 nebo na www.hcbilitygri.cz.

Štítky vstupenka, Liga mistrů UEFA, Košice, Liberec, Mountfield Hradec Králové, Třinec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Tygři zahájí prodej vstupného na první extraligová utkání  |  Hokej  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.