Počasí dnes11 °C, zítra16 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Tygři zahájili přípravu. První trénink absolvovalo 18 hráčů

Zatímco v Litvínově hráči vstřebávají opojení z titulu, v Liberci se nezahálí a po krátké pauze začala letní příprava. Osmnáct hokejistů Bílých Tygrů se v pondělí sešlo k prvnímu tréninku letní přípravy na umělém travnatém hřišti v areálu Sport Parku Liberec. Dnes mají hráči na programu zátěžové a kondiční testy v Praze.

Do přípravy s týmem se zatím nezapojí obě ohlášené posily Michal Birner a Michal Řepík. Stejně jako v případě Jána Lašáka, Branka Radivojeviče a Martina Bakoše, se domluvili na individuální letní přípravě. Na tréninku chyběl rovněž Jakub Valský, který se teprve před týdnem odpojil od národního týmu a čerpá zasloužené volno.

„První tréninkové jednotky se naopak zúčastnili mladíci Vítek Vaněček a Filip Pyrochta, kteří se sice budou v létě připravovat s Bílými Tygry, ale ještě před ostrým startem sezóny nejspíš zamíří do zámoří,“ řekl mluvčí klubu Martin Kadlec.

Po čtyřtýdenní intenzivní přípravě na suchu bude následovat týden volna. Od 1. do 6. června je pak naplánován trénink na ledové ploše a poté se hráči až do 3. července znovu budou připravovat „na suchu“ na sportovištích Sport Parku Liberec.

Štítky Bílí Tygři Liberec, trénink, HC Verva Litvínov, Praha, Branko Radivojevič, Ján Lašák, Martin Bakoš, Michal Řepík, Michal Birner, Jakub Valský

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Tygři zahájili přípravu. První trénink absolvovalo 18 hráčů  |  Hokej  |  Sport  |  Liberecká Drbna - zprávy z Liberce a Libereckého kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.